Το "By The Glass" κλείνει τα 11 και το γιορτάζει

Ένα πάρτι με live μουσική, μενού, τούρτα και μια εντυπωσιακή wine list για τα εντέκατα γενέθλια του αγαπημένου wine bistro.

By The Glass © Ολυμπία Κρασαγάκη

To wine bistro "By The Glass" γιορτάζει, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, τα 11 χρόνια του στην αθηναϊκή σκηνή εστίασης με ένα πάρτι από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει live μουσική, μενού, τούρτα και όλη την εντυπωσιακή wine list του "By The Glass", στη Χριστουγεννιάτικα στολισμένη στοά Ράλλη, στο Σύνταγμα, και στον λαμπερό εσωτερικό χώρο του bistro.

Φωτεινή Παντζιά

Την εορταστική ατμόσφαιρα συμπληρώνουν οι Walkman the Band, το εξαμελές συγκρότημα που θα δώσει ρυθμό στην γενέθλια γιορτή. Η αεικίνητη οικοδέσποινα του "By The Glass", Φωτεινή Παντζιά, φέτος έχει να μοιραστεί και τα νέα για τα νέα μαγαζιά της στο λεκανοπέδιο. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα πλάνα της εδώ
 
Κρατήσεις απαραίτητες: 2103232560

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

By the Glass

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων (Στοά Ράλλη), Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.