Τέσσερις κυρίες των ελληνικών γεύσεων στη 'Hytra'

Πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου με την Γιώτα Κουφαδάκη, για να ακολουθήσουν οι Τασία Κουφοπούλου, Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου και Λένα Λεντάρη.

Hytra Γιώτα Κουφαδάκη

Τέσσερις Κυρίες της ελληνικής κουζίνας, 4 Μαγείρισσες από 4 "γωνιές" της Ελλάδας, έρχονται αυτόν τον χειμώνα στη στέγη της Στέγης και στο βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο. Η 'Hytra' για 4 βραδιές φιλοξενεί διακεκριμένες γυναίκες της γεύσης, που αφήνουν έντονο το αποτύπωμά τους στην κουζίνα της πατρίδας μας. 

Η Γιώτα Κουφαδάκη από την 'Μπουκαδούρα' στη Νικήτη Χαλκιδικής, η Τασία Κουφοπούλου από το 'Απόμερο' της Καρδίτσας, η Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου από την Τήνο και η Λένα Λεντάρη από το Πανόραμα Ασκύφου Χανίων, έρχονται στη 'Hytra' και φέρνουν μαζί τις περίφημες συνταγές και τις αγνές πρώτες ύλες από τους τόπους τους. Μαζί με τον σεφ του εστιατορίου Γιώργο Φελεμέγκα θα δημιουργήσουν ισάριθμα ειδικά μενού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

  • Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023: Γιώτα Κουφαδάκη από την "Μπουκαδούρα", Νικήτη Χαλκιδικής
  • Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023: Τασία Κουφοπούλου από το "Απόμερο", Καρδίτσα
  • Δευτέρα 15 Ιανουραρίου 2024: Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου από την Τήνο 
  • Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024: Λένα Λεντάρη από το "Πανόραμα", Ασκύφου Χανίων

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ στην ίδια κουζίνα με τις τέσσερις εξαιρετικές μαγείρισσες του τόπου μας. Στο Hytra επενδύουμε σταθερά στις ελληνικές γεύσεις, χρησιμοποιούμε υλικά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και, με έναν συνδυασμό παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνικών, δημιουργούμε τα βραβευμένα πιάτα μας. Προσωπικά, έχω μάθει και συνεχίζω να μαθαίνω πολλά από τους μάγειρες και τις μαγείρισσες της Ελλάδας και είμαι βέβαιος ότι μαζί με τις τέσσερις κυρίες, θα παρουσιάσουμε προτάσεις που θα ενθουσιάσουν" αναφέρει σχετικά ο Γιώργος Φελεμέγκας.

Περισσότερες πληροφορίες

Hytra

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Λεωφ. Συγγρού 107-109, Νέος Κόσμος
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.