Ο γλυκός επίλογος των Top Notch είχε τη σφραγίδα της Bridor

Η κορυφαία εταιρεία premium αρτοσκευασμάτων έκλεισε τους εορτασμούς για τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων με γλυκιά γαλλική φινέτσα.

Bridor

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους για την Bridor, την ηγέτιδα εταιρεία παραγωγής στον χώρο των premium κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων. Εδώ και 30 χρόνια καταφέρνει να συνδυάζει μοναδικά την τεχνογνωσία της αρτοποιίας με την βιομηχανική παραγωγή προσφέροντας, σε περισσότερες από 100 χώρες, περισσότερους από 500.000 τόνους προϊόντων υψηλής ποιότητας, οι οποίοι  παράγονται από 3.500 υπαλλήλους στα 9 εργοστάσια  της εταιρείας.

Την ίδια στιγμή, η ποιότητα παραμένει απαρέγκλιτα στην καρδιά της διαδικασίας διαφοροποιώντας την Bridor από τον ανταγωνισμό και οδηγώντας την σε σημαντικές διακρίσεις και χρυσά βραβεία. Η παραγωγή βασίζεται στις άψογες πρώτες ύλες που επιλέγονται σχολαστικά (άλευρα από αλευρόμυλους σε κοντινή απόσταση από τα εργοστάσια, αβγά από κότες ελευθέρας βοσκής, προζύμια δικής της παραγωγής, βούτυρα Π.Ο.Π.), οι έλεγχοι για την προέλευση και την ιχνηλασιμότητα είναι συνεχείς και αυστηροί, οι επενδύσεις στο κομμάτι Έρευνας και Ανάπτυξης μεγάλες και σημαντικές σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν και η Bridor είναι γέννημα-θρέμμα της Γαλλίας, τα περίπου 100 διαφορετικά προϊόντα της είναι εμπνευσμένα όχι μόνο από την γαλλική αλλά και την παγκόσμια κουλτούρα της αρτοποιίας.

Bridor

Το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής, που από το 2012 αποκαλύπτουν τη γλυκιά πλευρά της Bridor και διαρκώς εξελίσσονται, με αποκορύφωμα τη συνεργασία με τον εμβληματικό οίκο Pierre Hermé Paris, με τον οποίο έχουν αναπτύξει μια μοναδική γκάμα δημιουργιών από εξαιρετική πρώτη ύλη. Στη λαμπερή βραδιά απονομής των Top Notch που έκλεισε την εορταστική περίοδο για τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων, η Bridor χάρισε τον τέλειο γλυκό επίλογο με έναν πύργο-πειρασμό από γλυκά πολύχρωμα macaron που ενθουσίασε τους καλεσμένους. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.