Η Metropolitan Foods νοστίμισε τα Top Notch

Η γνωστή εταιρεία εισαγωγής premium προϊόντων προσέφερε στη λαμπερή βραδιά των Top Notch το διεθνώς αναγνωρισμένο κρέας Ocean Beef από τη Νέα Ζηλανδία, που ενέπνευσε ιδιαίτερα τους guest chefs της απονομής.

Metropolitan Foods

Η μεγάλη γιορτή για τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων ολοκληρώθηκε με ένα λαμπερό γαστρονομικό πάρτυ στο ξενοδοχείο "Grand Hyatt Athens", κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοινώθηκαν επίσης τα ειδικά βραβεία Top Notch. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη παρέλαβε μια πλειάδα βραβευμένων σεφ παρουσιάζοντας μια σειρά από κομψές δημιουργίες σε μικρές γαστρονομικές μπουκιές, οι οποίες ενθουσίασαν τους καλεσμένους. 

Η Metropolitan Foods, η οποία δραστηριοποιείται από το 2002 στην Ελλάδα με σκοπό να παρέχει premium beef και υλικά γαστρονομίας αλλά και λύσεις ποιότητας στους επαγγελματίες της εστίασης, δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείπει από αυτήν την τόσο σημαντική γιορτή της γεύσης. Η εταιρεία κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες του κλάδου εισαγωγής τροφίμων στην κατηγορία premium, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο πλάι των συνεργατών της, παρέχοντας πολύτιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ξενοδοχεία, εστιατόρια όλων των ειδών, ειδικά καταστήματα, chefs, ακόμα και ιδιώτες που αγαπούν το καλό φαγητό. 

Metropolitan Foods

Στη λαμπερή βραδιά των Top Notch, η Metropolitan Foods προσέφερε ένα από τα πλέον εκλεκτά της προϊόντα, το διεθνώς αναγνωρισμένο premium κρέας Ocean Beef από τη Νέα Ζηλανδία που ενέπνευσε ιδιαίτερα τους guest chefs της απονομής. Έτσι, ο Γιάννης Λιόκας παρουσίασε έναν ανατρεπτικό λαχανοντολμά που είχε ως βάση μια τραγανή κροκέτα ρυζιού και πάνω της ταρτάρ από striploin Ocean Beef, ενώ ο Γκίκας Ξενάκης το ανέδειξε με δημιουργικότητα και φαντασία σε ένα προχωρημένο κεφτεδάκι, το οποίο ήταν στην πραγματικότητα μια σφαίρα ταρτάρ από κόντρα κοπή αυτού του εξαιρετικού κρέατος με πούδρα τηγανιτού καβουρμά. 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.