Η μεγάλη γιορτή για τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων ολοκληρώθηκε με ένα λαμπερό γαστρονομικό πάρτυ στο ξενοδοχείο "Grand Hyatt Athens", κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοινώθηκαν επίσης τα ειδικά βραβεία Top Notch. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη παρέλαβε μια πλειάδα βραβευμένων σεφ παρουσιάζοντας μια σειρά από κομψές δημιουργίες σε μικρές γαστρονομικές μπουκιές, οι οποίες ενθουσίασαν τους καλεσμένους.
Η Metropolitan Foods, η οποία δραστηριοποιείται από το 2002 στην Ελλάδα με σκοπό να παρέχει premium beef και υλικά γαστρονομίας αλλά και λύσεις ποιότητας στους επαγγελματίες της εστίασης, δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείπει από αυτήν την τόσο σημαντική γιορτή της γεύσης. Η εταιρεία κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες του κλάδου εισαγωγής τροφίμων στην κατηγορία premium, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο πλάι των συνεργατών της, παρέχοντας πολύτιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ξενοδοχεία, εστιατόρια όλων των ειδών, ειδικά καταστήματα, chefs, ακόμα και ιδιώτες που αγαπούν το καλό φαγητό.
Στη λαμπερή βραδιά των Top Notch, η Metropolitan Foods προσέφερε ένα από τα πλέον εκλεκτά της προϊόντα, το διεθνώς αναγνωρισμένο premium κρέας Ocean Beef από τη Νέα Ζηλανδία που ενέπνευσε ιδιαίτερα τους guest chefs της απονομής. Έτσι, ο Γιάννης Λιόκας παρουσίασε έναν ανατρεπτικό λαχανοντολμά που είχε ως βάση μια τραγανή κροκέτα ρυζιού και πάνω της ταρτάρ από striploin Ocean Beef, ενώ ο Γκίκας Ξενάκης το ανέδειξε με δημιουργικότητα και φαντασία σε ένα προχωρημένο κεφτεδάκι, το οποίο ήταν στην πραγματικότητα μια σφαίρα ταρτάρ από κόντρα κοπή αυτού του εξαιρετικού κρέατος με πούδρα τηγανιτού καβουρμά.