Η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα βρίσκεται από το 1950 δίπλα σε εκατομμύρια καταναλωτές, έχοντας ταυτόχρονα το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον, την διαρκή εξέλιξη και την αριστεία. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην βρεθεί πλάι στον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό της χώρας, που κι εκείνος αναζητά και επιβραβεύει τους καλύτερους των καλύτερων αλλά και όσους μάχονται δημιουργικά για την εξέλιξη του γαστρονομικού πεδίου της Ελλάδας.
Επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς τον εαυτό της προκειμένου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης που απαιτεί η σύγχρονη εποχή, η ΔΕΗ προχωρά σε σημαντικές ενέργειες όπως η απo-ανθρακοποίηση μέσω της απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων, εστιάζει στον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσω της εφαρμογής νέων τεχνολογιών αλλά και επιδιώκει ευκαιρίες ανάπτυξης τοποθετώντας τον πελάτη στο επίκεντρο.
Μαζί με τους Χρυσούς Σκούφους, που συμπλήρωσαν φέτος 30 χρόνια γαστρονομικής πρωτοπορίας, άναψε δυναμικά τους προβολείς της και φώτισε όλους εκείνους τους ανθρώπους που εργάζονται αδιάκοπα για την επόμενη ημέρα της ελληνικής γεύσης. Έτσι, η βραδιά της επετειακής φετινής απονομής είχε κατά γενική ομολογία μια ξεχωριστή λάμψη, μένοντας χαραγμένη στη μνήμη όσων την έζησαν.