Η ΔΕΗ άναψε τους προβολείς για τη μεγάλη γιορτή των Χρυσών Σκούφων

Η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας χάρισε ξεχωριστή λάμψη στην επετειακή απονομή των κορυφαίων γαστρονονικών βραβείων της Ελλάδας.

ΔΕΗ

Η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα βρίσκεται από το 1950 δίπλα σε εκατομμύρια καταναλωτές, έχοντας ταυτόχρονα το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον, την διαρκή εξέλιξη και την αριστεία. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην βρεθεί πλάι στον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό της χώρας, που κι εκείνος αναζητά και επιβραβεύει τους καλύτερους των καλύτερων αλλά και όσους μάχονται δημιουργικά για την εξέλιξη του γαστρονομικού πεδίου της Ελλάδας. 

Επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς τον εαυτό της προκειμένου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης που απαιτεί η σύγχρονη εποχή, η ΔΕΗ προχωρά σε σημαντικές ενέργειες όπως η απo-ανθρακοποίηση μέσω της απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων, εστιάζει στον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσω της εφαρμογής νέων τεχνολογιών αλλά και επιδιώκει ευκαιρίες ανάπτυξης τοποθετώντας τον πελάτη στο επίκεντρο.  

ΔΕΗ

Μαζί με τους Χρυσούς Σκούφους, που συμπλήρωσαν φέτος 30 χρόνια γαστρονομικής πρωτοπορίας, άναψε δυναμικά τους προβολείς της και φώτισε όλους εκείνους τους ανθρώπους που εργάζονται αδιάκοπα για την επόμενη ημέρα της ελληνικής γεύσης. Έτσι, η βραδιά της επετειακής φετινής απονομής είχε κατά γενική ομολογία μια ξεχωριστή λάμψη, μένοντας χαραγμένη στη μνήμη όσων την έζησαν. 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.