Οι επετειακοί Χρυσοί Σκούφοι είχαν αυθεντική γεύση Ελλάδας

Η αυθεντική και πολυβραβευμένη Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ και το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό απέδειξαν πως η υψηλή γαστρονομία και η υψηλού επιπέδου πρώτη ύλη είναι έννοιες αλληλένδετες.

ΔΩΔΩΝΗ

Πιστή στο ραντεβού της με τους Χρυσούς Σκούφους ήταν και φέτος η ΔΩΔΩΝΗ, σε μια χρονιά σημαδιακή για τον κορυφαίο θεσμό που γιόρτασε τα 30 του χρόνια. Η γεύση της, σταθερή εδώ και πάνω από μισόν αιώνα τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, εκφράστηκε δυναμικά μέσα από δύο εμβληματικά προϊόντα που παράγονται ασφαλώς όπως όλα από 100% ελληνικό γάλα και εμπλούτισαν γευστικά τις ξεχωριστές σπεσιαλιτέ του λαμπερού dîner de gala της φετινής απονομής. 

ΔΩΔΩΝΗ

Πρόκειται για την αυθεντική και πολυβραβευμένη Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ και το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό που ενέπνευσαν τους ταλαντούχους guest chefs της βραδιάς για τη δημιουργία εξαιρετικών πιάτων με ατόφια γεύση Ελλάδας. Ο Αστέριος Κουστούδης απογείωσε το γενναιόδωρο καλωσόρισμα του μενού με την προσθήκη χιονιού φέτας, ενώ το ίδιο τυρί χρησιμοποίησαν επίσης τόσο ο Σωτήρης Ευαγγέλου με τον Λευτέρη Λαζάρου όσο και ο Χριστόφορος Πέσκιας με τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο στα πιάτα τους που έκλεψαν τις εντυπώσεις. 

ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ πρωταγωνίστησε ακόμα στην ειδική βραδιά ανακοίνωσης των Top Notch, που έκλεισε τους εορτασμούς της επετειακής αυτής χρονιάς με ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό πάρτυ. Ο Γιάννης Λιόκας τόνισε την εξαιρετική του χορτόπιτα με φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ, ενώ ο Γκίκας Ξενάκης πάντρεψε ένα αλλιώτικο κεφτεδάκι από ταρτάρ μοσχαριού με Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό. 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.