Πιστή στο ραντεβού της με τους Χρυσούς Σκούφους ήταν και φέτος η ΔΩΔΩΝΗ, σε μια χρονιά σημαδιακή για τον κορυφαίο θεσμό που γιόρτασε τα 30 του χρόνια. Η γεύση της, σταθερή εδώ και πάνω από μισόν αιώνα τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, εκφράστηκε δυναμικά μέσα από δύο εμβληματικά προϊόντα που παράγονται ασφαλώς όπως όλα από 100% ελληνικό γάλα και εμπλούτισαν γευστικά τις ξεχωριστές σπεσιαλιτέ του λαμπερού dîner de gala της φετινής απονομής.
Πρόκειται για την αυθεντική και πολυβραβευμένη Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ και το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό που ενέπνευσαν τους ταλαντούχους guest chefs της βραδιάς για τη δημιουργία εξαιρετικών πιάτων με ατόφια γεύση Ελλάδας. Ο Αστέριος Κουστούδης απογείωσε το γενναιόδωρο καλωσόρισμα του μενού με την προσθήκη χιονιού φέτας, ενώ το ίδιο τυρί χρησιμοποίησαν επίσης τόσο ο Σωτήρης Ευαγγέλου με τον Λευτέρη Λαζάρου όσο και ο Χριστόφορος Πέσκιας με τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο στα πιάτα τους που έκλεψαν τις εντυπώσεις.
Η ΔΩΔΩΝΗ πρωταγωνίστησε ακόμα στην ειδική βραδιά ανακοίνωσης των Top Notch, που έκλεισε τους εορτασμούς της επετειακής αυτής χρονιάς με ένα ανατρεπτικό γαστρονομικό πάρτυ. Ο Γιάννης Λιόκας τόνισε την εξαιρετική του χορτόπιτα με φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ, ενώ ο Γκίκας Ξενάκης πάντρεψε ένα αλλιώτικο κεφτεδάκι από ταρτάρ μοσχαριού με Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό.