Αποτελεί μακρόχρονη παράδοση πλέον το κλείσιμο κάθε λαμπερού diner de gala των Χρυσών Σκούφων με έναν εκλεκτό καφέ της Nespresso Professional που πρωτοπαρουσιάζεται στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας. Φέτος μάλιστα που ο εμβληματικός θεσμός του αθηνοράματος συμπλήρωσε τα 30 του χρόνια, η εταιρεία παρουσίασε τα πλέον εκλεκτά της χαρμάνια τόσο στην επετειακή απονομή των Χρυσών Σκούφων όσο και στην σπέσιαλ βραδιά ανακοίνωσης των Top Notch που ακολούθησε.
Έτσι, αμέσως μετά το εξαιρετικό μενού που μαγείρεψε η αφρόκρεμα των επιδραστικότερων σεφ της Ελλάδας για την τριακοστή απονομή, ήταν η σειρά του Congo Organic να ξεκινήσει το ταξίδι του στον κόσμο της γαστρονομίας. Ένας απαλός οργανικός καφές, με νότες ψημένων δημητριακών, αρώματα ξηρών καρπών και ήπια φρουτώδη γεύση, ο οποίος δίνει premium χαρακτήρα σε κάθε γεύμα και εγκαινιάζει μάλιστα την πρώτη ποικιλία Reviving Origins της Nespresso Professional, μέσω της οποίας επιχειρείται η αναβίωση ποικιλιών που έχουν σχεδόν χαθεί.
Στο ειδικό espresso bar που στήθηκε για την απονομή των Top Notch, πάλι, η εταιρεία λάνσαρε τον Galapagos από την premium σειρά Exclusive Selection που εκφράζει άγνωστα και ανεξερεύνητα terroir από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για έναν απαλό καφέ με γλυκές νότες από δημητριακά και μπισκότο που αφηγείται μοναδικά την ιστορία του και έμεινε αξέχαστος στους προσκεκλημένους της βραδιάς, όπως άλλωστε και τα signature coffee cocktails της Nespresso Professional με passion fruit και φράουλα που απογείωσαν την εορταστική ατμόσφαιρα.