Η Nespresso γιόρτασε τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων με σπάνιους καφέ-θησαυρούς

Εκλεκτοί καφέδες από τις premium σειρές Reviving Origins και Exclusive Selection έκαναν το ντεμπούτο τους στην κορυφαία στιγμή της ελληνικής γαστρονομίας.

Nespresso

Αποτελεί μακρόχρονη παράδοση πλέον το κλείσιμο κάθε λαμπερού diner de gala των Χρυσών Σκούφων με έναν εκλεκτό καφέ της Nespresso Professional που πρωτοπαρουσιάζεται στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας. Φέτος μάλιστα που ο εμβληματικός θεσμός του αθηνοράματος συμπλήρωσε τα 30 του χρόνια, η εταιρεία παρουσίασε τα πλέον εκλεκτά της χαρμάνια τόσο στην επετειακή απονομή των Χρυσών Σκούφων όσο και στην σπέσιαλ βραδιά ανακοίνωσης των Top Notch που ακολούθησε. 

Nespresso

Έτσι, αμέσως μετά το εξαιρετικό μενού που μαγείρεψε η αφρόκρεμα των επιδραστικότερων σεφ της Ελλάδας για την τριακοστή απονομή, ήταν η σειρά του Congo Organic να ξεκινήσει το ταξίδι του στον κόσμο της γαστρονομίας. Ένας απαλός οργανικός καφές, με νότες ψημένων δημητριακών, αρώματα ξηρών καρπών και ήπια φρουτώδη γεύση, ο οποίος δίνει premium χαρακτήρα σε κάθε γεύμα και εγκαινιάζει μάλιστα την πρώτη ποικιλία Reviving Origins της Nespresso Professional, μέσω της οποίας επιχειρείται η αναβίωση ποικιλιών που έχουν σχεδόν χαθεί.

Nespresso

Στο ειδικό espresso bar που στήθηκε για την απονομή των Top Notch, πάλι, η εταιρεία λάνσαρε τον Galapagos από την premium σειρά Exclusive Selection που εκφράζει άγνωστα και ανεξερεύνητα terroir από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για έναν απαλό καφέ με γλυκές νότες από δημητριακά και μπισκότο που αφηγείται μοναδικά την ιστορία του και έμεινε αξέχαστος στους προσκεκλημένους της βραδιάς, όπως άλλωστε και τα signature coffee cocktails της Nespresso Professional με passion fruit και φράουλα που απογείωσαν την εορταστική ατμόσφαιρα.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/04/2024

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.