Η φετινή επετειακή απονομή των Χρυσών Σκούφων που γιόρτασε τα 30 χρόνια του εμβληματικού θεσμού της ελληνικής γαστρονομίας ήρθε σε απόλυτο pairing με την ιστορική οινοποιία Boutari. Μετρώντας χιλιάδες τρύγους από το 1879 ως σήμερα, με οινοποιεία και ιδιόκτητα αμπελοτόπια στις πλέον σημαντικές αμπελουργικές περιοχές της χώρας, η Boutari παρουσίασε ορισμένες από τις κορυφαίες ετικέτες της και μαζί ατόφια τη γεύση του ελληνικού αμπελώνα από το Αμύνταιο και τη Σαντορίνη ως την Πελοπόννησο και την Κρήτη.
Το Μοσχοφίλερο Boutari Cuvée Speciale 2022 από σταφύλια παλαιών κλημάτων 49 ετών με την εξόχως αρωματική γεύση του, το ροζέ από Ξινόμαυρο Dianthos Boutari 2022, γεμάτο ζωηρή γεύση ώριμης ντομάτας, το καινούργιο Λευκό Γράμμα Boutari 2022 από Ασύρτικο, Μαλαγουζιά και Sauvignon blanc με τις φρουτώδεις όσο και πιπεράτες νότες, το Ασύρτικο της Santorini Boutari 2021 με την ορυκτώδη οξύτητα αλλά και το ερυθρό γλυκό Ιουλιάτικο Boutari 2008 από Λιάτικο συνόδευσαν εξαιρετικά το gala dinner της τριακοστής απονομής, που δημιούργησαν ιδιοχείρως οι επιδραστικότεροι σεφ της ελληνικής γαστρονομίας.
Η Boutari έδωσε ακόμα δυνατό οινικό "παρών" στην ειδική βραδιά για την ανακοίνωση των Top Notch, που έκλεισε θριαμβευτικά την εορταστική περίοδο για την σημαντική αυτή επέτειο των Χρυσών Σκούφων. Στο πολύ όμορφο wine bar που δημιουργήθηκε για την περίσταση, οι εκλεκτοί καλεσμένοι ανακάλυψαν το εξαίσιο Μοσχοφίλερο Boutari Cuvée Speciale, το εκρηκτικό Σημείο Στίξης Ροζέ από Μοσχοφίλερο και Cabernet Sauvignon, και, τέλος, το εμβληματικό Grande Reserve Νάουσα Μπουτάρη 2013, με έντονη αρωματική πολυπλοκότητα, απαλή υφή και ευχάριστη οξύτητα.