Η Νο1 Pilsner της Ελλάδας στα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων

Η Kaiser έφερε την κορυφαία μπύρα της στη γιορτή του κορυφαίου θεσμού της Ελλάδας αλλά και στα Top Notch.

Kaiser

Η Νο1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα, παραμένοντας πιστή στην αγάπη της για τη γαστρονομία, υποστήριξε σθεναρά και με μεγάλη θέρμη τον θεσμό των Χρύσων Σκούφων που φέτος συμπλήρωσαν τα τριάντα τους χρόνια. Όπως ακριβώς η γαστρονομία, έτσι και η παραγωγή μιας Kaiser είναι και αυτή μια μορφή τέχνης που προϋποθέτει τον αρμονικό συνδυασμό των πιο ποιοτικών υλικών μέσα από πέντε εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τρεις προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου. 

Kaiser

Η μεστή και ιδιαίτερα ξεχωριστή της γεύση συνόδευσε άψογα τόσο την ανακοίνωση του Βραβείου Κοινού για το 2023 όσο και τις δημιουργίες του dîner de gala της φετινής απονομής που είχε επετειακό χαρακτήρα και μαγειρεύτηκε αυτοπροσώπως από μια πλειάδα επιδραστικών Ελλήνων σεφ στο εμβληματικό ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία". Το γευστικό σερί ξεκίνησε με μια εξαιρετική τριπλέτα δημιουργικών σνακ που περιελάμβανε ντελικάτο αφρό φέτας, κρέμα ντομάτας και γλυκοξιδάτες ελιές μαζί με ωραίο προζυμένιο ψωμί, και ξεχείλιζε από τα μοναδικά αρώματα της χώρας μας. 

kaiser

Πλάι τους, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της βραδιάς χάρηκαν την χαρακτηριστική πικράδα της Kaiser Pilsner, η οποία δεν έλειψε ασφαλώς ούτε από το λαμπερό γαστρονομικό πάρτυ για την ανακοίνωση των Top Notch που έλαβε χώρα ύστερα από λίγες ημέρες στο "Grand Hyatt Athens". Η βραδιά ολοκλήρωσε με τον πλέον ιδανικό τρόπο την εορταστική περίοδο για τα τριάντα χρόνια των Χρυσών Σκούφων και η κορυφαία μπύρα έρεε άφθονη στο ειδικό bar που κοσμούσε τον χώρο της απονομής. 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.