Δύο γαστρονομικά νερά για τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων

Τα S.Pellegrino και Acqua Panna χάρισαν φινετσάτη δροσιά στην επετειακή χρονιά του κορυφαίου γαστρονομικού θεσμού της χώρας.

S.Pellegrino

Κάθε μεγάλη γαστρονομική γιορτή του αθηνοράματος έχει την εξαιρετική δροσιά που της χαρίζει το ασυναγώνιστο ντουέτο που φτιάχνουν το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό των Ιταλικών Άλπεων S.Pellegrino και το φυσικό μεταλλικό νερό της Τοσκάνης Acqua Panna. Ειδικά μάλιστα φέτος που ο εμβληματικός θεσμός των Χρυσών Σκούφων γιόρτασε τα 30 του χρόνια, βρέθηκαν και πάλι δίπλα του ως χορηγοί σε δύο εξαιρετικές βραδιές και απέδειξαν περίτρανα τη βαθιά σχέση που έχουν συνάψει με τον κόσμο της γαστρονομίας. 

S.Pellegrino

Η πρώτη ήταν ασφαλώς η τριακοστή απονομή των κορυφαίων εστιατορίων της Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε όπως πάντα στο λαμπερό περιβάλλον του ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία" και ήταν μια βραδιά που ξεχείλιζε από συναίσθημα και συγκίνηση για την οποία μαγείρεψαν οι επιδραστικότεροι σεφ της Ελλάδας. Τα μοναδικά fine dining waters δεν θα μπορούσαν ασφαλώς να λείπουν από μια τόσο ξεχωριστή περίσταση, χαρίζοντας τη γαστρονομική τους δροσιά στους προσκεκλημένους της απονομής ήδη από το ξεκίνημα της. 

pellegrino

Το ίδιο συνέβη όμως και στην απονομή των Top Notch που ακολούθησε λίγες ημέρες μετά στους εντυπωσιακούς χώρους του ξενοδοχείου "Grand Hyatt Athens". Η βραδιά που επισφράγισε τους εορτασμούς αυτής της σημαντικής επετείου του θεσμού εξελίχθηκε σε ένα γαστρονομικό πάρτυ που θα μείνει πραγματικά αξέχαστο στους εκλεκτούς προσκεκλημένους που το έζησαν, έχοντας πλάι του τις εκλεπτυσμένες φυσαλίδες του S.Pellegrino και τη βελούδινη γεύση του Acqua Panna. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.