Τα μενού της 'Hytra' συναντούν τις κορυφαίες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα

Παγκόσμιοι και βραβευμένοι ελληνικοί οίνοι για όλο τον Οκτώβριο στη στέγη της Στέγης.

Hytra

Αυτό τον Οκτώβριο η 'Hytra' γιορτάζει τις μεγαλύτερες διακρίσεις που συγκέντρωσαν μέσα στο 2023 οι κορυφαίες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα και τις προτείνει στα μενού της. Τα πλέον βραβευμένα σε διεθνείς διαγωνισμούς ελληνικά κρασιά έρχονται για όλο τον Οκτώβριο στην κάβα του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατορίου. 

Ο επισκέπτης μπορεί να συνοδέψει σε wine pairing τα menu degustation με ετικέτες που συγκέντρωσαν ζηλευτές διακρίσεις.

Αναλυτικά τα κρασιά και τα βραβεία τους:

  • APLA 2022, OENOPS WINES, Gold, Concours Μondial de Bruxelles
  • THEA MANTINIA 2021, SEMELI ESTATE, Gold, Thessaloniki Wine Competition
  • SANTORINI, MIKRA THIRA, Platinum, Decanter World Wine Awards
  • ALMA ROSE 2022, PAVLIDIS ESTATE, Gold, Asian Wine Trophy
  • GRAND RESERVE 2011, BOUTARIS WINERY, Gold, Concours Μondial de Bruxelles
  • MALAGOUZIA LATE HARVEST 2021, KTIMA GEROVASSILIOU, Gold, Decanter World Wine Awards

Στην κουζίνα του 'Hytra' ο Γιώργος Φελεμέγκας αναδεικνύει την κληρονομιά ενός ξεχωριστού εστιατορίου που επαναπροσδιόρισε την ελληνική γαστρονομία. Οι κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, τα φρέσκα προϊόντα εποχής, μαγειρικές τεχνικές και συνταγές που έρχονται από το παρελθόν και βρίσκουν τη σύγχρονη, δημιουργική έκφραση τους, συνθέτουν το μενού εδώ.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Hytra

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Λεωφ. Συγγρού 107-109, Νέος Κόσμος
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/04/2024

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.