Όλα όσα έγιναν στην απονομή των Top Notch 2023 και στο πάρτι των 30 χρόνων Χρυσοί Σκούφοι

Συγκινητικό φινάλε για τον εορταστικό κύκλο του μεγαλύτερου γαστρονομικού θεσμού της χώρας, που άνοιξε με τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και συνεχίστηκε με τους Χρυσούς Σκούφους, έδωσε η απονομή των βραβείων Top Notch 2023, σε μια μεγάλη γιορτή της γεύσης και της δημιουργίας.

Top Notch 2023 Οι βραβευμένοι σεφ που ετοίμασαν τα εντυπωσιακά finger food της βραδιάς δικαίως πανηγυρίζουν!

Ήταν όλοι εκεί! Οι βραβευμένοι της χρονιάς, οι σημαντικότεροι σεφ των τελευταίων ετών, οι πιο επιδραστικοί εστιάτορες της χώρας, οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της ελληνικής φιλοξενίας, αλλά και άνθρωποι της τέχνης, του πολιτισμού και των media, λάτρεις της γαστρονομίας, της γεύσης και της δημιουργίας, που συγκεντρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στο μεγάλο, ολοκαίνουργιο ballroom του "Grand Hyatt Athens" και γιόρτασαν μαζί με το Αθηνόραμα όχι μόνο την απονομή των τιμητικών διακρίσεων Top Notch για το 2023, αλλά και τη μαργαριταρένια επέτειο των Χρυσών Σκούφων: Τα 30 χρόνια του μεγαλύτερου, επιδραστικότερου, του πιο έγκυρου και αξιόπιστου γαστρονομικού θεσμού της χώρας.

Top Notch 2023
Tο εντυπωσιακό "Grand Hyatt Athens" φιλοξένησε την τελετή απονομής των Top Notch και το πάρτι για τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων

Τριάντα χρόνια πρωτοπορίας, παρέμβασης και ουσιαστικής συμβολής στη γαστρονομική εξέλιξη της χώρας, που τιμήθηκαν δεόντως καθ’ όλη τη διάρκεια της επετειακής χρονιάς, μέσα από εκτενή αρθρογραφία, ανασκοπήσεις και αφιερώματα, αλλά και με πανηγυρικές στιγμές την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στις 13 Ιουνίου στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και αυτή των Χρυσών Σκούφων στις 11 Σεπτεμβρίου στη "Μεγάλη Βρεταννία". Για να κορυφωθούν με το μεγάλο πάρτι των τιμητικών διακρίσεων Top Notch, παρέα με πολλή μουσική, συγκίνηση, αλλά και αιρετικό χιούμορ.

Top Notch 2023
Οι εκρηκτικοί Burger Project με τον master of ceremony Γιάννη Σαρακατσάνη σε μεγάλα κέφια
Top Notch 2023
Στην άλλη πλευρά της αίθουσας ο έτερος master of ceremony Δημήτρης Μακαλιάς συμπαρουσίασε τη βραδιά με πολύ χιούμορ 
Top Notch 2023
Πλάι του η DJ Άννα Αναστασίου του Best 92.6 έντυσε με μουσικές την τελετή απονομής και το πάρτι που ακολούθησε

Για το πρώτο συστατικό της επιτυχημένης συνταγής του πάρτι, τη μουσική δηλαδή, φρόντισαν οι εκρηκτικοί Burger Project και η DJ του Best 92.6 Άννα Αναστασίου, που μοιράστηκαν στα δύο stages του επιβλητικού χώρου. Από δυο πλευρές, όμως, προέκυψε και το στοιχείο της συγκίνησης: Αφ’ ενός από το δυναμικό ποτ πουρί κορυφαίων στιγμών των τελευταίων 30 ετών, που προβαλλόταν στις μεγάλες οθόνες της λαμπερής αίθουσας, ζωντανεύοντας ξανά την ιστορία των Χρυσών Σκούφων, με αποσπάσματα από την ατμόσφαιρα των τελετών απονομών και των dîner de gala. Αφ’ ετέρου από την αθρόα προσέλευση ανθρώπων από όλη την Ελλάδα, αφού στη μεγάλη γιορτή έδωσαν το παρών, για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού, εκπρόσωποι από όλα τα βραβευμένα εστιατόρια της χώρας, δηλαδή όλη η αφρόκρεμα της ελληνικής γαστρονομίας – άνθρωποι που ταξίδεψαν ώς την Αθήνα όχι διεκδικώντας κάποιο βραβείο, αλλά απλά και μόνο για να γιορτάσουν μαζί με το Αθηνόραμα αυτά τα τόσο σημαντικά γενέθλια του γαστρονομικού θεσμού.

Όσο για το στοιχείο του χιούμορ, αυτό το έφεραν οι δυο παρουσιαστές της βραδιάς Δημήτρης Μακαλιάς και Γιάννης Σαρακατσάνης που, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, ανέλαβαν να μας ταξιδέψουν ανά την Ελλάδα καβάλα στο… Top Notch Express! Μέσα από ένα ανατρεπτικό πινγκ-πονγκ από ατάκες και τρίβια, οι δυο τους μας παρέσυραν σε μια κεφάτη αναδρομή, από την πρώτη τελετή του 1994 και πιάτα όπως το μνημειώδες ελάφι με σοκολάτα του Κλάους Φόγερμπαχ στο θρυλικό "Μπαγιάτσο", μέχρι τις 350 σύριγγες που προμηθεύτηκε το Αθηνόραμα από τους εμβρόντητους ανθρώπους του "Μπακάκου", για τις ανάγκες παρουσίασης των πιάτων του ιδιοφυούς σεφ Μαρκ Βεϊρά στο dîner de gala του 2003, κι από το Παγωτό Τζατζίκι, το επιδόρπιο με το οποίο ο Έκτορας Μποτρίνι άφησε άφωνους τους Υπουργούς Τουρισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης που φιλοξενήθηκαν σύμπαντες στην τελετή των Χρυσών Σκούφων του 2014, μέχρι το "Βαρούλκο", που είναι το μόνο εστιατόριο που βραβεύεται ανελλιπώς και στα 30 χρόνια του θεσμού.

"Η εξέλιξη της γαστρονομίας στη χώρα μας είναι εντυπωσιακή [αφού] από τα 10 μόλις εστιατόρια που βράβευσε ο θεσμός το 1994, φτάσαμε αισίως φέτος στα 190", σημείωσε η 'Αννη Ηλιοπούλου, συνυπολογίζοντας τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, τα Top Notch και τους Χρυσούς Σκούφους. "Αυτό είναι μια εξαιρετική εξέλιξη για την πατρίδα μας", προσέθεσε, εξηγώντας ότι "σε αυτήν ακριβώς τη χρονική στιγμή, το Αθηνόραμα και οι Χρυσοί Σκούφοι καλούνται να πάρουν νέες αποφάσεις, επαναπροσδιορίζοντας την αξιολογητική πολιτική του θεσμού".

Τριάντα χρόνια μέσα στα οποία ο θεσμός έχει εξελιχθεί παράλληλα με τη γαστρονομία της χώρας, έχοντας πάντα την υποχρέωση να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, όπως ξεκαθάρισε και η Άννη Ηλιοπούλου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και επικεφαλής της γευσιγνωστικής επιτροπής των Χρυσών Σκούφων, ανεβαίνοντας στη σκηνή μετά τη σπαρταριστή αναδρομή. "Η εξέλιξη της γαστρονομίας στη χώρα μας είναι εντυπωσιακή [αφού] από τα 10 μόλις εστιατόρια που βράβευσε ο θεσμός το 1994, φτάσαμε αισίως φέτος στα 190", σημείωσε, συνυπολογίζοντας τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, τα Top Notch και τους Χρυσούς Σκούφους. "Αυτό είναι μια εξαιρετική εξέλιξη για την πατρίδα μας", προσέθεσε, εξηγώντας ότι "σε αυτήν ακριβώς τη χρονική στιγμή, το Αθηνόραμα και οι Χρυσοί Σκούφοι καλούνται να πάρουν νέες αποφάσεις, επαναπροσδιορίζοντας την αξιολογητική πολιτική του θεσμού".

"Δουλειά μας δεν είναι να μοιράζουμε βραβεία", συνέχισε. "Δουλειά μας είναι, με την παρέμβασή μας στα γαστρονομικά πράγματα, να ωθούμε όλο και περισσότερο προς την κορυφή. Τα μεν βραβευμένα να ανεβαίνουν θέσεις βαθμολογική κλίμακα, τα δε μη βραβευμένα να ανεβάζουν επιδόσεις για να πετύχουν την είσοδό τους στις βραβεύσεις. Με αυτό ως δεδομένο, με τη νέα αξιολογητική σεζόν αυστηροποιούνται ακόμα περισσότερο η βαθμολόγηση και οι βάσεις αξιολόγησης. Στόχος μας είναι να βραβεύονται κάθε χρόνο οι καλύτεροι των καλυτέρων, ταυτόχρονα με την προστιθέμενη αξία των βραβείων, που όσο πιο δύσκολες προδιαγραφές έχουν για να αποκτηθούν, τόσο μεγαλύτερη αξία έχουν για όσους βραβεύονται", κατέληξε, χαράσσοντας την πορεία προς τα μπρος και προσφέροντας τα συγχαρητήριά της σε "όλους όσοι βραβεύτηκαν το 2023 με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με Χρυσό Σκούφο και όλους όσους βραβεύονται απόψε με Top Notch: Κάνετε εξαιρετική δουλειά, συνεχίστε!".

Top Notch 2023
Στην Αθήνα η τιμητική διάκριση Top Notch δόθηκε στους Γιώργο Παπαϊωάννου ("Παπαϊωάννου Καβούρι" & "Παπαϊωάννου Κεφαλάρι"), Γιώργο Τσιλιγκίρη ("Τηλέμαχος Athens"), Σέρτζιο Φαβάτα ("Mercato", Ξεν. "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens"), Νίκο Βαΐτση ("Sense", Ξεν. "AthensWas"), Δημήτρη Μπούτσαλη ("MFlavors", Ξεν. "Athens Capital Center MGallery"), Kωνσταντίνα Δημητρακά ("Sushimou"), Γιάννη Λιόκα ("Monzu"). Επίσης βραβεύθηκαν τα εστιατόρια "Vezene" & "Estiatorio Milos" ("Xenodocheio Milos"). Την απονομή έκανε η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε..

Πενήντα εστιατόρια από όλη την Ελλάδα κατέκτησαν φέτος την τιμητική διάκριση Top Notch, που απονέμεται στα εστιατόρια βαθμολογίας από 14,50 έως 14,99/20. Στους ρόλους των απονεμητών, οι κορυφαίοι Έλληνες σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, Χριστόφορος Πέσκιας, Λευτέρης Λαζάρου, Σωτήρης Ευαγγέλου και Έκτορας Μποτρίνι, πρωτοπόροι της γαστρονομίας στη χώρα μας και βραβευμένοι πολλές φορές με Χρυσό Σκούφο, εναλλάσσονταν παρέα με τους κ. Ανέστη Καραφουλίδη, Flor de Caña Brand ambassador, κ. Δημήτρη Μάρκου, εμπορικό διευθυντή της Ελληνικά Οινοποιεία Α.Ε., κ. Κλεοπάτρα Κυραλέου, υπεύθυνη ανάπτυξης μεγάλων πελατών της The Mart και κ. Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing manager της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

Top Notch 2023
Top Notch για τα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης παρέλαβαν οι Απόστολoς Ρήγας ("Grada Nuevo"), Γιάννης Παπαδόπουλος ("Moldee"), Στέφανος Σταμίδης ("Dome Real Cuisine", Ξεν. "Nikopolis Hotel Thessaloniki") και Μανόλης Παπουτσάκης ("Χαρούπι"). Την βράβευση έκανε ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι.

Πενήντα εστιατόρια, δηλαδή, που βρίσκονται μια ανάσα απ’ το βαθμολογικό κατώφλι των Χρυσών Σκούφων, με 21 απ’ αυτά – κάτι λιγότερο απ’ τα μισά – να αποτελούν ολοκαίνουργιες εισόδους στο γαστρονομικό παλμαρέ της χώρας, δείχνοντας την ολοένα αναπτυσσόμενη δυναμική της Ελλάδας. Το εκκωφαντικό χειροκρότημα που απέσπασαν ο Άνταμ Κοντοβάς (εκπροσωπούμενος δια της συζύγου του Άντζελας Μαριδάκη) για τη διάκριση του εστιατορίου "Alali" κι ο Φάνης Μαϊκαντής για το "Panygiri" (αμφότερα στη Σαντορίνη), αλλά και ο Γιώργος Σαμοϊλης για την "Cantina" της Σίφνου με τον Μιχάλη Μάρθα για τη "Μαραθιά" της Τήνου, αντανάκλασε τη δημοφιλία τους στους ομοτέχνους τους, ενώ σε ό,τι αφορά τη γεωγραφία των βραβείων, η ισοβαθμία Μυκόνου και Σαντορίνης, με 7 διακριθέντα εστιατόρια σε καθεμία από τις δυο "ατμομηχανές" του ελληνικού τουρισμού, ήταν το τρίβια που συζητήθηκε περισσότερο στη βραδιά.

Παράλληλα, με 21 διακρίσεις συνολικά, οι Κυκλάδες κατέκτησαν τον τίτλο της πιο πολυβραβευμένης γεωγραφικής ενότητας της χώρας (3 εστιατόρια στην Ίο και από ένα σε Πάρο, Σίφνο, Σύρο και Τήνο συμπλήρωσαν τα 14 Μυκόνου και Σαντορίνης), ενώ η Αθήνα ακολούθησε με 10 εστιατόρια, η Μακεδονία με 9 (4 στη Θεσσαλονίκη, 4 στη Χαλκιδική και 1 στις Σέρρες), τα Επτάνησα με 5, η Κρήτη και η Πελοπόννησος με 2 εστιατόρια αμφότερες, και τα Δωδεκάνησα με 1 εστιατόριο (στη Λέρο).

Top Notch 2023
Ο executive chef του "Grand Hyatt Athens" Παναγιώτης Αναστασίου, και οι βραβευμένοι σεφ που ετοίμασαν τα εντυπωσιακά finger food της βραδιάς Μιχάλης Μάρθας, Ζαν Σαρλ Μεταγιέ, Παναγιώτης Γιακαλής, Γιάννης Λιόκας και Γκίκας Ξενάκης

Φυσικά, από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν οι εκλεκτές γεύσεις, τις οποίες υπέγραψαν όχι ένας, ούτε δύο, αλλά πέντε σεφ, βραβευμένοι φέτος από το θεσμό: Οι Παναγιώτης Γιακαλής, Ζαν Σαρλ Μεταγιέ και Γκίκας Ξενάκης (Χρυσός Σκούφος 2023) και οι Γιάννης Λιόκας και Μιχάλης Μάρθας (Top Notch 2023) υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους αυτοπροσώπως, για να προσφέρουν tapas κορυφαίας επιδεξιότητας, δίνοντας ντελικάτη γεύση σε μια βραδιά που, τελικά, γιόρτασε ακριβώς αυτό: Τη δημιουργική πλευρά της γεύσης, στην οποία κρατούν προσηλωμένη τη γαστρονομική σκηνή της χώρας η Χρυσοί Σκούφοι τα τελευταία 30 χρόνια. Αρωγός τους ο έμπειρος executive chef του "Grand Hyatt Athens", Παναγιώτης Αναστασίου και η όλη η ομάδα του ξενοδοχείου που υποστήριξε με κέφι και επαγγελματισμό όλη την εκδήλωση.

Δείτε αναλυτικά τα εστιατόρια στα οποία απονέμεται η τιμητική διάκριση Top Notch 2023

Η τελετή απονομής σε 44 κλικ

Top Notch 2023
Ο Σωτήρης Ευαγγέλου, Executive Chef "Makedonia Palace", η Άννη Ηλιοπούλου, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής Γευσιγνωστικής Επιτροπής Χρυσών Σκούφων, ο Λευτέρης Λαζάρου, Chef Patron του εστιατορίου "Varoulko Seaside", το οποίο βραβεύεται ανελλιπώς στα 30 χρόνια του θεσμού, και ο Νίκος Σαράντος, ιστορική μορφή της ελληνικής γαστρονομίας 

Top Notch 2023
Δημήτρης Νικολακόπουλος, Chief Digital Officer των Αττικών Εκδόσεων, Μαρίνα Σπυριδάκη, Corporate Affairs Manager της Aegean, Μαρίνα Βάλβη, Marketing Director της Aegean, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Εκδότης του Αθηνοράματος

Top Notch 2023
Ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, Πρόεδρος των Αττικών Εκδόσεων και ο Νίκος Αϊδίνης, Διευθύνων Σύμβουλος της E.R. Coffee Experiences S.A. 
Top Notch 2023
Οι βραβευμένοι σεφ Χριστόφορος Πέσκιας και Γιάννης Μπαξεβάνης με τον Ηλία Μαμαλάκη που έχει αφήσει το δικό του μοναδικό στίγμα στην ελληνική γευστική σκηνή 
Top Notch 2023
Οι masters of ceremony Δημήτρης Μακαλιάς και Γιάννης Σαρακατσάνης με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη που σκηνοθέτησε την τελετή απονομής των Top Notch

Top Notch 2023
Με την τιμητική διάκριση Top Notch για τα εστιατόρια της Μυκόνου βραβεύθηκαν οι Ηλίας Μάσλαρης ("Efisia", Ξεν. "Myconian Ambassador"), Δήμος Μπαλόπουλος & Χριστόφορος Πέσκιας ("Jackie O' Beach"), Πάνος Τσίκας ("Noema"), Ιπποκράτης Αναγνωστέλης ("Kensho Ornos", Ξεν. "Kensho Ornos"), Ντίνος Φωτεινάκης ("Beef Bar Mykonos" & "Bill & Coo", Ξεν. "Bill & Coo"), Ανδρέας Μπολάνος ("Zuma", Ξεν. "Cavo Tagoo"). Την απονομή έκανε ο Δημήτρης Μάρκου, Εμπορικός Διευθυντής της Ελληνικά Οινοποιεία Α.Ε.
Top Notch 2023
Οι σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης και Μανόλης Παπουτσάκης με τη διευθύντρια του Αθηνοράματος Δέσποινα Ζευκιλή

Top Notch 2023
Με την τιμητική διάκριση Top Notch στα νησιά των Υπόλοιπων Κυκλάδων πλην της Μυκόνου και της Σαντορίνης βραβεύθηκαν οι Κική Πασαρέα ("Galazia Hytra", Ξεν. "Summer Senses", Πάρος), Γιώργος Σαμοΐλης ("Cantina", Σίφνος), Τάκης Σοφόπουλος ("Pathos", Ίος), Βάσω Πετρίδου, Αλέξανδρος Τσιοτίνης & Σπύρος Τζίλης ("Ches", Ξεν. "Calilo", Ίος), Κώστας Μπουραντάς ("Avant Garden", Σύρος), Μιχάλης Μάρθας & Ευριπίδης Αποστολίδης ("Μαραθιά", Τήνος) και Χάρης Χάλαϊ ("Ίθακα", Ίος). Την απονομή έκανε ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

Top Notch 2023
Μιχάλης Μάρθας 

Top Notch 2023
Η Ναταλία Δραγούμη με την 'Άννη Ηλιοπούλου, Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής Γευσιγνωστικής Επιτροπής Χρυσών Σκούφων και τη Βάσω Πετρίδου του ομίλου ξενοδοχείων "Luxurious Ios"

Top Notch 2023
Οι βραβευμένοι σεφ που ετοίμασαν τα εντυπωσιακά finger food της βραδιάς (Παναγιώτης Γιακαλής, Γιάννης Λιόκας, Μιχάλης Μάρθας, Ζαν Σαρλ Μεταγιέ και Γκίκας Ξενάκης) μαζί με τον Δημήτρη Αντωνόπουλο, επικεφαλής γαστρονομίας στο Αθηνόραμα και τη dj Άννα Αναστασίου

Top Notch 2023
Με την τιμητική διάκριση Top Notch για τα εστιατόρια της Σαντορίνης βραβεύθηκαν οι Αλέξανδρος Καραμολέγκος & Γιάννης Κουτσοπεράκης ("Αura", Ξεν. "Sea Βreeze Santorini Beach Resort"), Άγγελος Μανιουδάκης ("Nobu", Ξεν. "Nobu"),  Μπάμπης Κουκουδάκης  ("Throubi", Ξεν. "Andronis Concept Wellness Resort"), Αγγελική Μαριδάκη ("Alali", Ξεν. "Astarte Suites"), Φάνη Μαϊκαντή ("Panigyri") και Ολιβιέ Καμπανά ("Lure by Olivier Campanha", Ξεν. "Mystique Hotel Santorini"). Επιπλέον βραβεύτηκε το εστιατόριο "Vezene Santorini" (Ξεν. "Cavo Tagoo Santorini"). Την απονομή έκανε o Ανέστης Καραφουλίδης, Brand Ambassador του Flor De Cana.

Top Notch 2023
Ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής  

Top Notch 2023
Γεωργία Μοσχογιάννη, Group Business Director του Αθηνοράματος, Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε., Όλγα Κρικέλη Client Director Universal Media

Top Notch 2023
Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα η τιμητική διάκριση Top Notch απονεμήθηκε στους Γιώργο Μπριλάκη & Κώστα Μάνδηλα ("Οcean", Ξεν. "Daios Cove Luxury Resort & Villas", Άγιος Νικόλαος Κρήτης), Μάριο Κουτσουνάρη ("Mylos by the Sea", Λέρος) και Δημήτρη Βεργάκη ("Old Mill", Ξεν. "Elounda Mare"). Την απονομή έκανε ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου.

Top Notch 2023
Ο Παύλος Κυριάκης (σεφ "The Zillers") με την Έλενα Τουπογιάννη (ιδιοκτήτρια "Kapsaliana Village"), τη δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολοπούλου και τον Γιάννη Βλαχογιάννη (ιδιοκτήτη "The Zillers") 

Top Notch 2023
Λάμπρος Γεωργακόπουλος, Διευθυντής Προωθητικών Ενεργειών Καταναλωτή της Παπαστράτος, Κωνσταντίνα Ψαρράκου, Γενική Διευθύντρια Marketing & Digital της Παπαστράτος, Νίκος Τσαπόγας, Υπεύθυνος Προωθητικών Ενεργειών Καταναλωτή της Παπαστράτος

Top Notch 2023
Με την τιμητική διάκριση Top Notch στη Μακεδονία βραβεύθηκαν οι Ανδρέας Σταυρίδης ("Ανδρέας", Σέρρες), Νίκος Παπαστεργίου & Βασίλης Ντάκος ("Fresco", Ξεν. "Sani Dunes – Sani Resort" & "Over Water", Ξεν. "Sani Asterias – Sani Resort", Χαλκιδική), Γιάννης Παπαδόπουλος ("Andromeda", Ξεν. "Danai Resort", Χαλκιδική) και Δημήτρης Παμπόρης ("Bubo", Ξεν. "Ekies All Senses Resort", Χαλκιδική). Την απονομή έκανε η Κλεοπάτρα Κυραλαίου, Υπεύθυνη Ανάπτυξης Μεγάλων Πελατών της The Mart. 

Top Notch 2023
Ο σεφ Ζαν Σαρλ Μεταγιέ 

Top Notch 2023
Οι σεφ Χριστόφορος Πέσκιας, Γιάννη Μπαξεβάνης και Μιχάλης Ντουνέτας, με την Άννη Ηλιοπούλου, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής Γευσιγνωστικής Επιτροπής Χρυσών Σκούφων, και τον Κώστα Σεμερτζίδη, μέλος της Γευσιγνωστικής Επιτροπής Χρυσών Σκούφων

Top Notch 2023
(από δεξιά) Ο executive chef των ξενοδοχείων "Μεγάλη Βρεταννία" και "King George" Αστέριος Κουστούδης, Σάκης Πανταζής GM  Ξεν. "MonAsty Autograph Collection Hotel" με τους chef Γιάννη Παρίκο ( Kooc  Secrets  Ξεν. "Costa Navarino) Νίκο Λειβαδιά (Tudor Hall  Ξεν. "King George") Μπάμπη Κουκουδάκη (Throubi  Ξεν. "Andronis Concept Wellness Resort") και Νίκο Λιόκα (GB Roof Garden  Ξεν. "Grande Bretagne") 

Top Notch 2023
Οι πολυβραβευμένοι σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου, Έκτορας Μποτρίνι, Γιάννης Μπαξεβάνης, Λευτέρης Λαζάρου 

Top Notch 2023
O Δημήτρης Αντωνόπουλος, επικεφαλής γαστρονομίας στο Αθηνόραμα, με τη Χρύσα Δημητριάδου, Director of Restaurants and Bars των ξενοδοχείων "Μεγάλη Βρεταννία" και "King George" και τον Μιχάλη Λαδά, Restaurant Manager του "Tudor Hall" στο "King George" 

Top Notch 2023
Με την τιμητική διάκριση Top Notch για τα εστιατόρια της Πελοποννήσου βραβεύθηκαν οι Σταμάτης Σκριάπας ("Onuki", Ξεν.  "Costa Navarino", Πύλος Μεσσηνίας) και Γιώργος Χάψας ("Sterna", Ξεν. "Kinsterna" Μονεμβασιά Λακωνίας). Την απονομή έκανε ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας. 

Top Notch 2023
Όλα έτοιμα στο μπουφέ του Γιάννη Λιόκα, με τον σεφ να βάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες στα finger food  

Top Notch 2023
H ομάδα του "Grand Hyatt Athens" (από αριστερά): 'Ελια Τριανταφύλλου (Public Relations & Marketing Manager), Ισαβέλλα Μαρίνου (Director of Banquets and Events), Μαργαρίτα Μαχαίρα (Senior Marketing Manager), Λίνα Χρονοπούλου (Sales Manager Meetings & Events)

Top Notch 2023
Η ιδιοκτήτρια του "Cavo Tagoo" στη Μύκονο, Σούλα Λιάκου με τον Ανδρέα Μπολάνο, regional executive chef του "Zuma Mykonos"
Top Notch 2023
O σεφ Γκίκας Ξενάκης

Top Notch 2023
Παναγιώτης Καναβέτας, Marketing Manager The Sky Spirits Company και Ανέστης Καραφουλίδης, Brand Ambassador Flor De Cana

Top Notch 2023
Με την τιμητική διάκριση Top Notch για τα εστιατόρια των Επτανήσων βραβεύθηκαν οι Γιώργος Καμπίτσης & Κρίστυ Καραγεώργου ("Prosilio", Ζάκυνθος), Στέφανος Ρίζος & Μιχάλης Νουρλόγλου ("Flow", Ξεν. "Olea All Suites Hotel", Ζάκυνθος), Γιάννης Σπίγγος, Μαρία Σπίγγου & Αλέξανδρος Λέπεσης ("Arcadion Bistro", Ξεν."Arcadion", Κέρκυρα), Γιάννης Πλέσσας & Δημήτρης Ντάνος ("Dominicale", Ζάκυνθος) και Γιάννης Βλάχος ("Βενετσιάνικο Πηγάδι", Κέρκυρα). Την απονομή έκανε ο σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης.

Top Notch 2023
Κλεοπάτρα Κυραλαίου, Υπεύθυνη Ανάπτυξης Μεγάλων Πελατών της The Mart και Μαρία Τσακίρη, Συνιδιοκτήτρια της Αβγά Τσακίρη Α.Ε.

Top Notch 2023
Η ομάδα της Kaiser

Top Notch 2023
Χάρης Χαραλαμπίδης, Ιδιοκτήτης της Gastronomy Essential, Γιάννης Ρούδας, Head of Frozen Business της Switz Group, Κωνσταντίνος Ελευθεράκης, Brand Ambassador της Bridor 

Top Notch 2023
Οι Burger Project έδωσαν ρυθμό στην τελετή απονομής και στο πάρτι που ακολούθησε

Top Notch 2023
Η Σάντυ Τζώρτζη, Social Media – Marketing Director της Metropolitan Foods, ο Ευριπίδης Αποστολιδης (διευθυντής του εστιατορίου "Μαραθιά" στην Τήνο) και ο Ιωάννης Μπαρδής, ιδιοκτήτης της Metropolitan Food Culture

Top Notch 2023
Αλέξανδρος Χριστόπουλος, Managing Partner Best Fm και Δημήτρης Ανδρέου, Group Brand Manager της Β.Σ. Καρούλιας

Top Notch 2023
Ο Γιάννης Ολύμπιος της V&O Group, συνιδιοκτήτης των "Cantina" και "Pelicanos" στη Σίφνο με τον σεφ και συνιδιοκτήτη των δύο εστιατορίων Γιώργο Σαμοΐλη 

Top Notch 2023
Οι σεφ Δήμος Μπαλόπουλος ("Jackie O Mykonos" και "Lela's", Καρδαμύλη) και Άνταμ Κοντοβάς  ("Alali",  Ξεν."Astarte Suites", Σαντορίνη)
Top Notch 2023
O master of ceremony Δημήτρης Μακαλιάς στο σερβίς...

Top Notch 2023
...Και ο έτερος master of ceremony Γιάννης Σαρακατσάνης παίρνει το μπαλάκι

Top Notch 2023
Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης ( σεφ "CTC", Αθήνα και consulting chef "Ches",  Ξεν. "Calilo", Ίος)  και ο Δημήτρης Βεργάκης (σεφ "Old Mill", Ξεν. "Elounda Mare")  

Top Notch 2023
Στράτος Πατσακης (General Manager Ξεν. "Minos Beach Art Hotel", Άγιος Νικόλαος), Χρήστος Γεωργανάς (General Manager Ξεν. "Atlantica Imperial Resort & Spa", Ρόδος)

Top Notch 2023
Απόστολος Αλτάνης,  executive chef "Hyatt Regency Thessaloniki", Δημήτρης Παμπόρης, executive chef "ekies all senses resort" Χαλκιδική, Ιπποκράτης Αναγνωστέλης, executive chef "Kenshō Ornos"

Χορηγοί Top Notch 2023
S.Pellegrino - Acqua Panna
Kaiser
The Mart
Nespresso Professional
ΔΩΔΩΝΗ
Boutari
Flor de Caña

Υποστηρικτές
Metropolitan Foods
Bridor
Παπαστράτος

Φωτορεπορτάζ: Studio Panoulis/ Λεωνίδας Τούμπανος

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.