Antigone Economides Ceramics: Ένα bazaar με ξεχωριστό dinnerware

Η Αντιγόνη Οικονομίδου ανοίγει για πρώτη φορά το studio της στο κοινό.

Antigone Economides Ceramics @antigone_ceramics

Η Αντιγόνη Οικονομίδου δεν είναι άγνωστη στα εστιατορικά δρώμενα της πόλης, καθώς δημιουργεί bespoke σκεύη και πιάτα, πολλά από τα οποία συναντάς σε μερικά από τα πιο δημοφιλή τραπέζια της Αθήνας (έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με CTC, Aleria, Me kolonaki, Okio, In love again, The Clumsies, The makers, Hams & Clams).

Antigone Economides Ceramics 1
@antigone_ceramics

Η interior designer Αντιγόνη Οικονομίδου θεωρούσε ανέκαθεν πως η γαστρονομία με την κεραμική είναι δύο στενά συνδεδεμένες τέχνες, κι έτσι το 2019 ξεκίνησε μαθήματα κεραμικής, με αρχικό στόχο να δημιουργήσει αποκλειστικά και μόνο πιάτα για εστιατόρια.

Μετά την πρώτη της συνεργασία με το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin CTC, έφτιαξε το δικό της στούντιο και έκτοτε, μέχρι σήμερα, συνεργάζεται τόσο με εστιατόρια αλλά και με ιδιώτες, σε ολοκληρωμένες παραγγελίες (σερβίτσια).

Antigone Economides Ceramics 11
@antigone_ceramics

Antigone Economides Ceramics 12
@antigone_ceramics

Το στούντιο των Antigone Economides Ceramics ανοίγει για πρώτη φορά στο κοινό για δύο ημέρες (Παρασκευή 29/09 και Σάββατο 30/09), σε ένα bazaar για φίλους ή όσους νιώθουν τέτοιοι.


Info

Δεινοκράτους 10, Αθήνα
Παρασκευή 29/09 - 18.00-21.00
Σάββατο 30/09 - 11.00-14.00

www.antigoneceramics.com

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.