Νέος σύμβουλος chef στη Hytra ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin Πάολο Καζαγκράντε

Ο βραβευμένος σεφ έχει ήδη βάλει τις "πινελιές" του στο μενού, σε συνεργασία με τον σεφ Γιώργο Φελεμέγκα.

Hytra

Το HYTRA Restaurant & Bar καλωσορίζει τον Πάολο Καζαγκράντε (Paolo Casagrande)! Ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin σεφ είναι ο νέος σύμβουλος του HYTRA και έχει ήδη βάλει τις "πινελιές" του στο μενού, σε συνεργασία με τον σεφ Γιώργο Φελεμέγκα. Ο Καζαγκράντε είναι σεφ του εστιατορίου Lasarte*** στη Βαρκελώνη. Επί πολλά χρόνια συνεργάτης του μεγάλου Μαρτίν Μπερασατέγκι (Martin Berasategui) συνδυάζει στις συνταγές τις ιταλικές ρίζες του με τη βασκική κληρονομιά του μέντορά του, την καταλανική δημιουργικότητα και την πλούσια γκάμα των γεύσεων της Μεσογείου.

Από τον Μάιο το HYTRA Bar & Restaurant υποδέχεται τους φίλους του fine dining στον καλοκαιρινό χώρο του, με την υπέροχη αισθητική και τη μοναδική θέα. Επιλέγοντας ως πρώτη ύλη ελληνικά τοπικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς, το βραβευμένο με αστέρι Michelin HYTRA Bar & Restaurant προτείνει μενού a la carte, δύο μενού γευσιγνωσίας, μενού χορτοφαγίας, μενού tapas &cocktails και επιλογές pairing με κρασί ή cocktails.

Για πληροφορίες και κρατήσεις:
τηλ. 210 331 6767
www.hytra.gr

HYTRA Restaurant & Bar
7ος όροφος στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 107-109
Αθήνα 117 45

Περισσότερες πληροφορίες

Hytra

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Λεωφ. Συγγρού 107-109, Νέος Κόσμος
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.