"Comal": "Viva Mexico" από το Γιάννη Λουκάκο

Το νέο εστιατορικό πόστο του γνωστού σεφ στο Χαλάνδρι βλέπει το Μεξικό με άλλο μάτι.

comal

Η χαλανδριώτικη γαστρονομική πιάτσα υποδέχτηκε πρόσφατα το νέο bar - εστιατόριο του δραστήριου Γιάννη Λουκάκου, που μετά τα "Ψωμί και Αλάτι", "Alio", "Alio Pizzeria", "Buddha’s Hand" και "Ivis 4", αλλάζει προσανατολισμό στρέφοντας τη μαγειρική του πυξίδα προς τη μεξικάνικη κουζίνα.

Διαβάστε Επίσης

Στα τραπέζια της πολύχρωμης easy going σάλας του νεοαφιχθέντος "Comal", που άνοιξε τον Ιούλιο δίπλα στο "Ψωμί και Αλάτι", σερβίρει πιάτα εμπνευσμένα από τη χώρα των αντιθέσεων στην παρεΐστικη λογική του μοιράσματος με πιο ελεύθερη ματιά εστιάζοντας στη φρεσκάδα, τη φινέτσα και την καθαρή νοστιμιά.

Comal

Στο μενού φιγουράρουν πιάτα όπως καλαμάρι καλαμάκι στη σχάρα με καλαμπόκι, pico de gallo και salsa jalapeno, black Angus flap με πιπεριές padron, κρεμμύδια σχάρας, λαχανικά escabeche και αρωματικό ρύζι ενώ δεν λείπουν προτάσεις με τορτίγιες όπως με τηγανητό κοτόπουλο, jicama slaw και μαγιονέζα wasabi. Στο Mexican style μωσαϊκό κουμπώνει η εντυπωσιακή του μπάρα με λίστα κοκτέιλ που επιμελείται η ομάδα του "The bar in front of the bar".

Πλατεία Ελευθερωτών 8, Χαλάνδρι , Τηλ: 2117508216, comal.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"