''Barsol'': More than a bar

Το διαρκώς εξελισσόμενο στέκι κερδίζει τις εντυπώσεις όχι μόνο με πρωτότυπα κοκτέιλ του, αλλά και τα ιδιαίτερα πιάτα του.

Barsol

Σημείο αναφοράς στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας, από το 2010, τo "Βarsol" είναι ένα αυθεντικό open bar που εξελίσσεται διαρκώς μένοντας αφοσιωμένο στην αδιάκοπη βελτίωση της ποιότητας και της εξυπηρέτησης. Στο μπαρ σερβίρονται house blends & premium spirits, καθώς και άψογα εκτελεσμένα κοκτέιλ, όπως Almedron με ρούμι, Triple sec, Suze, cucumber cordial, λεβάντα, λάιμ, ζάχαρη και bitters ή το Umami Martini με τζιν, σάκε, Italicus, μεσκάλ, bitters. Στο ίδιο επίπεδο, βρίσκεται το minimal coffee station, το οποίο προτείνει επιλογές καφέ, μονοποικιλιακών και house blends.

Barsol

Παράλληλα, στο πατάρι, η κουζίνα ακροβατώντας ανάμεσα στη multiethnic κουζίνα και την ελληνική γαστριμαργική κουλτούρα, δημιουργεί υψηλού επιπέδου street food. Από το πρωί με λαχταριστές επιλογές σε brunch όπως breakfast bowls, croque madame ή αβγό τηγανητό με χειροποίητο παστράμι, τσένταρ και hollandaise μουστάρδας μέχρι healthy salad bowls, bao burger και πίτσες με διαλεχτά ιταλικά υλικά. Την εμπειρία ολοκληρώνουν οι ξεχωριστές μουσικές επιλογές από τους home DJs, events από ραδιοφωνικούς παραγωγούς και σαββατόβραδα με mainstream χαρακτήρα. Όλη η μουσική σε ένα booth!   

Περισσότερες πληροφορίες

Barsol

Πλ. Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Ν. Φιλαδέλφεια
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.