''Corks and Forks'': Κρασί και comfort γεύσεις στη wine pub του Πειραιά

Μια urban gastropub μας συντροφεύει αυτό το καλοκαίρι με ξεχωριστές γεύσεις.

Corks and Forks

Πάνω στην Ακτή Θεμιστοκλέους, το "Corks & Forks" είναι σταθερή επιλογή στις καλοκαιρινές περιπλανήσεις για κρασί παρέα με πλούσιες γεύσεις. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το "Corks & Forks" δεν αυτοπροσδιορίζεται ως wine bar, αλλά ως wine pub, έτσι ώστε το φαγητό να έχει το ρόλο που πραγματικά του αντιστοιχεί. Οικείο και φιλικό, με εσωτερικό που αποπνέει τη ζεστασιά μιας gastropub του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, με το ξύλο, το τούβλο, τη μεγάλη μπάρα και τα κέρατα ελαφιών στον τοίχο, και με τα τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο που θα ικανοποιήσουν αυτούς που θέλουν να νιώθουν πιο κοντά στη θάλασσα.

Corks and Forks

Η κουζίνα κινείται σε comfort, αληθινές γεύσεις, με έμφαση στην πρώτη ύλη, και περιλαμβάνει από μπρουσκέτες, ζυμαρικά και ριζότι μέχρι burgers, σολομό Hawaiian style και χοιρινή πανσέτα. Η κάβα του αριθμεί γύρω στις 80 ετικέτες κρασιού, κυρίως από μικρότερα οινοποιεία, ενώ περιλαμβάνει και αρκετές επιλογές ήπιας οινοποίησης. Αν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις, το φιλικό και ενημερωμένο προσωπικό θα σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό κρασί για εκείνη την ημέρα.  Κι αν θέλεις να νιώσεις ατμόσφαιρα wine pub στο σπίτι σου, το "Corks & Forks" θα φέρει στο χώρο σου μέσω υπηρεσίας delivery και τα πιάτα του και τα μπουκάλια του.

Περισσότερες πληροφορίες

Corks & Forks

Ακτή Θεμιστοκλέους & Πάργας 1, Πειραιάς
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.