Στο Couleur Locale το fun συναντά τις eating and drinking δημιουργίες με τοπικό ελληνικό χρώμα

Tο αγαπημένο all-day drinking & eating spot στο γραφικό στενάκι της Νορμανού στο Μοναστηράκι πέρα από την πανοραμική θέα του - νομίζεις ότι θα απλώσεις το χέρι σου και θα ακουμπήσεις τη φωτισμένη Ακρόπολη - και την πηγαία party ατμόσφαιρα, ποντάρει δυνατά στα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα.

Couleur Locale
  

Οκτώ χρόνια μετράει πλέον το αγαπημένο all-day drinking & eating spot στο γραφικό στενάκι της Νορμανού στο Μοναστηράκι και πέρα από την πανοραμική θέα του - νομίζεις ότι θα απλώσεις το χέρι σου και θα ακουμπήσεις τη φωτισμένη Ακρόπολη - και την πηγαία party ατμόσφαιρα, ποντάρει δυνατά στα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα. Κουζίνα και μπάρα αναδεικνύουν εκλεκτές πρώτες ύλες που έχουν διαλεχτεί από διάφορες πόλεις και νησιά της χώρας. Τυριά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, όσπρια και πολλά ακόμα είδη μπακαλικής, αλλά και τοπικά βότανα και αποστάγματα γίνονται πρεσβευτές της σύγχρονης Ελλάδας σε μοντέρνα και κοσμοπολίτικα παντρέματα με σύγχρονες τεχνικές. 

Couleur Locale

Διατηρώντας τη χαλαρή, comfy ατμόσφαιρά του και τη χαρούμενη διάθεση σε απόσταση αναπνοής από την Ακρόπολη, το "Couleur Locale" έχει αγκαλιάσει δυναμικά τους Έλληνες παραγωγούς βασίζοντας τις εκλεκτές του γευστικές προτάσεις σε διαλεχτά προϊόντα απ’ όλη τη χώρα.

Couleur Locale

Το μενού περιλαμβάνει από brunch, λαχταριστά σάντουιτς και προτάσεις για τσιμπολόγημα μέχρι healthy σαλάτες, pinsa Romana με πικάντικο σαλάμι Κέρκυρας και burger με μαγειρεμένο χοιρινό και τραγανό μπέικον Δράμας ή με μπιφτέκι από φιλέτο τόνου. 

Couleur Locale

Η ίδια φιλοσοφία διαπνέει και τη μπάρα με παραπάνω από 15 τοπικά προϊόντα στη signature λίστα του ύστερα από πολλές δοκιμές με μεράκι. Δίκταμο, αρμπαρόριζα, φατουράδα, περγαμόντο και Κίτρο Νάξου δίνουν το παρών στα κοκτέιλ του, ενώ στο νούμερο 1 σε πωλήσεις signature cocktail, Sleep No More, ο βασιλικός, ο χυμός αγγουριού και το τζίντζερ έρχονται να αγκαλιάσουν το λικέρ μαστίχας Χίου και να αναδείξουν τη γλυκιά αλλά και ισορροπημένη γεύση του.

Couleur Locale

Φυσικά, δεν λείπουν οι Έλληνες αλλά και ξένοι DJ της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής που με ethnic και ελληνικά στοιχεία δυναμιτίζουν ακόμη περισσότερο την ευχάριστα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει η φιλόξενη ομάδα.  

Περισσότερες πληροφορίες

Couleur Locale

Νορμάνου 3 (εντός στοάς), Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/04/2024

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.