Πάσχα με ιδιαίτερα μενού στα ξενοδοχεία της Αθήνας

Σε πασχαλινούς ρυθμούς συντονίζονται μεγάλα αθηναϊκά ξενοδοχεία, προσφέροντας σε όσους παραμείνουν στην πόλη ξεχωριστά μενού για το βράδυ της Ανάστασης και το λαμπριάτικο γεύμα.

Gbroofgarden

Μεγάλη Βρεταννία

Μαγική η θέα και η ατμόσφαιρα στο "GB Roof Garden", στον όγδοο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου της πλατείας Συντάγματος, όπου θα σερβιριστούν τα εορταστικά γεύματα των ημερών. Για το βράδυ της Ανάστασης ο βραβευμένος executive chef του ξενοδοχείου Αστέριος Κουστούδης προτείνει ένα ειδικό μενού που περιλαμβάνει μαγειρίτσα, τρυφερό αρνάκι στο φούρνο και άλλα εκλεκτά παραδοσιακά εδέσματα (€ 87 κατ΄άτομο), ενώ την Κυριακή του Πάσχα το εστιατόριο θα θυμίζει όπως πάντα μια παραδοσιακή "αυλή" στην καρδιά της πόλης με οβελία στη σούβλα αλλά και έναν πλουσιοπάροχο μπουφέ φορτωμένο με εκλεκτά εδέσματα (€ 94 κατ’άτομο). 

Stgeorgelycabettus

St. George Lycabettus

Στον Λυκαβηττό το Άγιο Φως κατεβαίνει ατμοσφαιρικά από τον Αη Γιώργη, η συνέχεια ωστόσο περιλαμβάνει "ανάβαση" στα ψηλά του πολυτελούς ξενοδοχείου St. George Lycabettus με τελικό προορισμό το εστιατόριο "La Suite Lounge" που προσφέρει ένα μοναδικό και βραβευμένο πανόραμα σε ολόκληρη την πόλης. Το ειδικό μενού για το βράδυ της Ανάστασης περιλαμβάνει από μαγειρίτσα παραδοσιακή ή με μανιτάρια και αρνάκι φρικασέ μέχρι κατσικάκι σε αμπελόφυλλα και αρνάκι αντικριστό (€ 48 κατ΄άτομο), ενώ το μεσημέρι της Κυριακής θα στηθεί ένας πλούσιος μπουφές με παραδοσιακές γεύσεις (48 κατ’άτομο) την ίδια στιγμή που ειδικοί παιδαγωγοί θα απασχολούν τα πιτσιρίκια με δημιουργικό παιχνίδι και δώρα. 

fourseasons

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens 

Πασχαλιά πάνω στη θάλασσα, και πιο συγκεκριμένα στην "Ταβέρνα 37" εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα, προτείνει το εμβληματικό ξενοδοχείο στον κόλπο του Αστέρα. Ο ταλαντούχος σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Καρίνος έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο πλούσιο μενού για το μεσημέρι της Κυριακής (€ 135 κατ’άτομο), που ξεκινά ανάμεσα σε άλλα με ορεκτικά στην "παραμάνα" και στη συνέχεια χαράσσει πλώρη για τα κλασικά και αγαπημένα του Πάσχα όπως το τρυφερό αρνάκι στη σούβλα και το κοκορέτσι. Σπιτικός μπακλαβάς με φιστίκι, εκμέκ κανταΐφι, και μωσαϊκό σοκολάτας με παγωτό βανίλια θα γράψουν ταιριαστό φινάλε, ενώ δεν θα λείπουν τα απαραίτητα κόκκινα αυγά και η ζωντανή μουσική.


 

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

GB Roof Garden

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.