"Burger Joint" και "Gloria Gati" στρέφουν το ενδιαφέρον στην πλατεία Καρύτση

Ο Γιώργος Παπακώστας ετοιμάζει διπλό χτύπημα στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΚΛΟΡΙΑ ΓΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΤΣΗ Vittoria Gati

Ο Γιώργος Παπακώστας θα μας απασχολήσει αρκετά το προσεχές διάστημα καθώς ετοιμάζει μία διπλή κίνηση στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Καρύτση. Αρχικά, το "Burger Joint" θα αποκτήσει νέο spot εντός των επόμενων τριών εβδομάδων. Το γευστικό κομμάτι θα μείνει ακριβώς το ίδιο με Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη και Ψυχικό αλλά θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις όσον αφορά το μέγεθος (θα είναι μικρότερος ο χώρος), το design (λιγότερο industrial) αλλά και το concept: Το "Burger Joint" του κέντρου θα είναι σχεδόν speakeasy, χωρίς πινακίδα ή οποιαδήποτε άλλη σήμανση, θα βρίσκεται σε υπόγειο και, όπως λέει ο ίδιος ο δημιουργός του, "θα πρέπει κανείς να το αναζητήσει αν θέλει να φάει καλό burger".

Στον χώρο που κάποτε φιλοξενούσε το "Shakespeare" αναμένεται προς τα τέλη Μαρτίου και το 'αδερφάκι' του "Vittoria Gati". Το "Gloria Gati" θα συστηθεί ως ιταλική brasserie, θα διατηρεί ελαφρώς παρόμοιο concept και σχεδόν ίδιο μενού. Θα είναι όμως αρκετά πιο fun ο χώρος του και θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο κομμάτι του ποτού, με ηχηρή υπογραφή στο μπαρ.

Περισσότερα προσεχώς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"