Έξι αγαπημένα all day στο Κέντρο για after shopping στάση

Κοσμικά pit stops με γευστική υπογραφή και γιορτινό vibe για να ανακτήσουμε δυνάμεις ανάμεσα στις βόλτες μας από βιτρίνα σε βιτρίνα.

Burrattino

Athénée

Athenee

Σε σημείο κλειδί στη Βουκουρεστίου και προικισμένο με μια από τις πιο προνομιακές αλ φρέσκο βεράντες του Κέντρου να συμπληρώνει την posh αισθητική της κομψής του σάλας, το ιστορικό αυτό apre shopping σημείο συνάντησης του Κέντρου έχει όλη τη λάμψη των γιορτών και λίγη παραπάνω, με φινετσάτα cocktails να συμπληρώνουν μια κάρτα που κινείται ανάμεσα στο all day και το comfort.
Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, 2103251430

Winter Garden

Winter Garden Brunch

Λαμπερό κι αριστοκρατικό, το Winter Garden της Μεγάλης Βρεαταννίας σερβίρει φινετσάτο brunch, αλλά και snacks, γλυκά και λιχουδιές για τσάι και καφέ, σε περιβάλλον μητροπολιτικής φινέτσας παλαιάς κοπής, πάντα με την υπογραφή του πολυβραβευμένου σεφ Αστέριου Κουστούδη και της υψηλών προδιαγραφών μπριγάδας του.
Πλ. Συντάγματος (ξεν. "Grande Bretagne"), 2103330000

Ergon House

Ergon House

Με όπλο του τα εκλεκτά υλικά που γεμίζουν τα ράφια και τις βιτρίνες του παντοπωλείου του, το αθηναϊκό flagship του θεσσαλονικιώτικου deli house διεθνών προδιαγραφών φέρνει ευρωπαϊκό αέρα στην οδό Μητροπόλεως, σερβίροντας φινετσάτη ελληνική κουζίνα with a twist, στη φωτεινή και στολισμένη εσωτερική βεράντα του.
Μητροπόλεως 23, 2100109090

Σερσέ λα Φαμ

CherchezLaFemme

Ελληνικός στη χόβολη με ροδόνερο και λουκουμάκι, αλλά και μεζέδες που φέρνουν στο πιάτο μια εποχή όπου η Αθήνα αποτελούσε παλίμψηστο των γευστικών παραδόσεων κατοίκων απ’ ολες τις γωνιές της Ελλάδας, ετούτο το νεοτραντίσιοναλ καφενείο που μοιάζει βγαλμένο από σελίδες ταξιδιωτικών οδηγών είναι η στάση μας για μεζέδες σαν τη σιγομαγειρεμένα πανσέτα με γίγαντες Καστοριάς, αλλά και το περίφημο πληθωρικό Κωκ, με γεύση – χρονομηχανή.
Μητροπόλεως 46, 2103222020

In Love Again

In Love Again
Αδερφάκι του "Baba au Rum" και με τη γευστική στάμπα του σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου, εκτός του ότι είναι το μόνο μέρος στην Αθήνα για να δοκιμάσουμε αυθεντικούς μπαμπάδες με ρούμι, α λα παλαιά, φέρνει επίσης στο τραπέζι ένα συλλεκτικό γλυκό τριπάκι, όπου το κλασικό Zombie δίνει τη γεύση του σε ανατρεπτικές προφιτερόλ, το Mai Tai μεταμορφώνεται σε τάρτα, ενώ το cheesecake είναι μια στέρεη εκδοχή της απολαυστικής Pina Colada. Παράλληλα, αυγά καγιανά, σάντουιτς με παστράμι και salad bowls περιποιούνται τις αλμυρές ορέξεις.
Κλειτίου 3,  2117109140

Burrattino

Burrattino
Ντιζαϊνάτη και μινιμαλιστική, με τις άνετες πολυθρόνες της να φέρνουν σκηνικό πολύχρωμης τσινετσιτά δίπλα ακριβώς στην Ερμού, ετούτη η spritzeria originale εισήγαγε στην πόλη της βενετσιάνικες συνήθειες του τσιμπολογήματος μετά καλοποσίας, χάρη σε pinze romane, μπρουσκέτες και αραντσίνι, αλλά και μεγαλύτερα πιάτα, που ταιριάζουν περίφημα με την προσεγμένη κάβα και τη μεγάλη γκάμα του σε δροσερά spritz.
Μητροπόλεως 36, 2122134081

Περισσότερες πληροφορίες

Σερσέ λα Φαμ

Μητροπόλεως 46, Σύνταγμα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Winter Garden City Lounge

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Athénée

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Burratino

Μητροπόλεως 36, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.