To «Le Petit Bistrot» ανοίγει διά χειρός Lucien

Το θρυλικό «Chez Lucien» των Πετραλώνων αναβιώνει μέσα από το ολοκαίνουργιο μπιστρό στο ίδιο σημείο της Τρώων όπου έγραψαν ιστορία οι γαλλικές γεύσεις του Lucien Lescanne.

To «Le Petit Bistrot» ανοίγει διά χειρός Lucien

Το θρυλικό Chez Lucien των Πετραλώνων αναβιώνει, τις επόμενες μέρες, μέσα από το ολοκαίνουργιο «Le Petit Bistrot», στο ίδιο ακριβώς σημείο -Τρώων 32- όπου έγραψαν ιστορία οι κλασικές γαλλικές γεύσεις και το χαλαρό περιβάλλον του Lucien Lescanne. Ο χώρος εντελώς ανανεωμένος, κομψός και cosy, με art nouveau πινελιές, μας πηγαίνει κατ’ ευθείαν σε παριζιάνικο café-bistrot, σε απόλυτη αρμονία με την κουζίνα. Το μενού, που εκτελεί η έμπειρη ομάδα του «Le Petit Bistrot» σε επιμέλεια του ίδιου του Lucien, διατηρεί τα αγαπημένα πιάτα του, σαν την κρεμμυδόσουπα γκρατινέ, την entrecôte café de Paris (από dry-aged Charolais πλέον), το confit πάπιας, την créme brulée, μαζί με νέες προτάσεις στις αυθεντικές τους συνταγές και με επιλεγμένες πρώτες ύλες. Πέρα από το μενού, θα υπάρχουν καθημερινά προτάσεις ημέρας, ενώ δεν θα λείπει -για την ιστορία του μαγαζιού!- και η δημοφιλής “Formule Lucien”, με επιλογή τριών πιάτων από το μενού στην ίδια παλιά τιμή των € 27, αλλά μαζί και μια πρόταση “Entrecôte-frites- salade” για δυο άτομα στα € 29. Η λίστα κρασιών προτείνει επιλεγμένες γαλλικές ετικέτες σε προσιτές τιμές.

Τρώων 32, Άνω Πετράλωνα, 6947155827

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.