Κι άλλο «BlueFish» στην Αθήνα

Το θαλασσινό εστιατόριο που ξεκίνησε από την Νάουσα της Πάρου έχει πλέον δύο έδρες στην πόλη και μια καινούργια, απρόσμενη Bolognese.

Κι άλλο «BlueFish» στην Αθήνα

Το θαλασσινό εστιατόριο που ξεκίνησε από την Νάουσα της Πάρου έχει πλέον δύο έδρες στην πόλη και μια καινούργια, απρόσμενη Bolognese.

Κι άλλο «BlueFish» στην Αθήνα - εικόνα 1

Το «BlueFish» του σεφ Γιώργου Οικονομίδη, το οποίο έκανε ήδη επιτυχημένη καριέρα στη Νάουσα της Πάρου προτού ανοίξει σε ένα πραγματικά προνομιακό πόστο στη Βουλιαγμένη, μόλις απέκτησε μια δεύτερη αθηναϊκή έδρα στην Πλάκα. Στα νότια τετ-α-τετ με το γαλάζιο, στο κέντρο με την αρχαία αγορά: το εστιατόριο της οδού Καλογριώνη, σ’ ένα μοντέρνο σκηνικό με νησιώτικες αναφορές και χαρακτηριστικό στοιχείο την λευκοβαμμένη πέτρα, η ανοιχτή κουζίνα –που έχει κι εκείνη την robata της– κρατά το ίδιο μαγειρικό στιλ, όπερ σημαίνει μια σειρά από θαλασσο-εμπνευσμένα πιάτα με μεσογειακά και ιαπωνικά στοιχεία. Ανάμεσά τους λαβράκι μαριναρισμένο σε τζίντζερ, χυμό λεμονιού και μαγιονέζα με πιπεριές jalapeños, μπακαλιάρος tempura με αγιολί παντζαριού, τσιπούρα φρικασέ με σπανάκι, μαρούλι και αβγολέμονο, αλλά και μια tuna Bolognese που έκανε το ντεμπούτο της αυτές τις ημέρες κι έχουμε σκοπό να τη δοκιμάσουμε άμεσα.

Κι άλλο «BlueFish» στην Αθήνα - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

BlueFish

Λεωφ. Ποσειδώνος 4, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/04/2024

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.