Δύο οι «Μεξικάνοι» στην Αθήνα

Ο παλιός «Μεξικάνος» είναι πάντα στο Γουδή, ο καινούργιος μόλις εγκαταστάθηκε στο Γκάζι.

Δύο οι «Μεξικάνοι» στην Αθήνα

Ο παλιός «Μεξικάνος» είναι πάντα στο Γουδή, ο καινούργιος μόλις εγκαταστάθηκε στο Γκάζι.

Δύο οι «Μεξικάνοι» στην Αθήνα - εικόνα 1

Η ιστορία που ξεκίνησε να γράφεται ανάμεσα στο Γουδή και στου Ζωγράφου με mole, fajitas, quesadillas, κανάτες με sangria και πολλές αποχρώσεις τεκίλας συνεχίζεται στο Γκάζι. Ο «Μεξικάνος» του Victor Mayo, ο οποίος ήρθε πριν από δέκα χρόνια στην Ελλάδα από τη Vera Cruz, εκπροσωπεί τις γεύσεις της χώρας του Ζαπάτα και του Ντιέγκο Ριβέρα εις διπλούν. Η διακόσμηση της νέας «έδρας» που μόλις πριν λίγες μέρες το ντεμπούτο της στην συμβολή Ιάκχου και Ευμολπιδών εμπνέεται από τις μεξικάνικες haciendas, όπερ σημαίνει ότι το στιλ είναι λίγο πιο «αρχοντικό», αλλά πάντα φιλικό και πρόσχαρο. Στο ισόγειο έχει και μπάρα, ενώ στο δεύτερο όροφο «κρύβει» μια σκηνή για ζωντανή μουσική και χορό: δεν θα αργήσουν τα live, latin φυσικά.

Περισσότερες πληροφορίες

Μεξικάνος

Ευδήλου 15, Ζωγράφου
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.