Metropolis Roof Garden

Στην κορυφή του ξενοδοχείου, με εντυπωσιακή καρτποσταλική θέα 360 μοιρών, ντεκόρ που ισορροπεί ανάμεσα στο σύγχρονο και το κλασικό και μοντέρνες γεύσεις.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€60 - €80

Πληροφορίες:

Kαι μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Στο 'Metropolis Roof Garden' για fine comfort α λα ελληνικά με θέα Ακρόπολη

Το εστιατόριο του 'Electra Metropolis' περνά περίοδο φόρμας, με την κουζίνα του να κλέβει την παράσταση από την εκπληκτική αφ' υψηλού οπτική της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
21/02/2024

Στο "Metropolis Roof Garden" του ξενοδοχείου "Electra" για ραφινέ μεσογειακές γεύσεις

Λιγότερο "σφιχτό", αλλά εξίσου ατμοσφαιρικό με τα ομόλογά του, το roof top εστιατόριο του "Electra Metropolis Athens" είναι ένα ανοιχτόκαρδο καταφύγιο γαστρονομικής κομψότητας, με μεσογειακό πρόσημο και έντονες μυρωδιές Ελλάδας.

Πού και τι θα φας στο food village του Συντάγματος

Το πεντανόστιμο 'κάτω αριστερά' τμήμα της δημοφιλούς πλατείας και η μόνη πυξίδα που θα χρειαστείς για after shopping γεύματα και γευστικές γιορτινές βόλτες.

Σε ποιες ταράτσες θα δειπνήσεις με θέα την Ακρόπολη;

Βάζουμε σπέσιαλ γυαλιά για να ρεμβάσουμε τη διαμαντόπετρα στης γης το δαχτυλίδι! Εστιατόρια με bella vista – ό,τι πρέπει για γευστικό χάζι– και προτάσεις για κάθε διάθεση.

Πού να γιορτάσεις την πρωτοχρονιά χαζεύοντας τα πυροτεχνήματα!

Γευστική ματιά στην Αθήνα από ψηλά και πρώτη θέση θεωρείο την ώρα που θα αλλάξει ο χρόνος και τα πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον αττικό ουρανό.

7 νόστιμες στάσεις στη Μητροπόλεως

Αυτές τις μέρες που ακόμη και το κέντρο της πόλης κινείται στο ρελαντί, αυτός ο δρόμος παραμένει αλέγρος, με προτάσεις για όλα τα γούστα. Κάνε check-in…

10 σημεία για να χαρείς την Ακρόπολη στο πιάτο

Μια σειρά ωραία εστιατόρια και bar-restaurants, πρώτη θέση-θεωρείο απέναντι στο μεγαλείο του Παρθενώνα.