Santoro

-

 


Το δείπνο στην ατμοσφαιρική βεράντα του υπέροχου πολυτελούς ξενοδοχείου «Grace Santorini» με φόντο την Καλντέρα και το ηφαίστειο είναι απολαυστική εμπειρία. Το μενού του εστιατορίου του «Santoro» (Βραβείο «Ελληνικής Κουζίνας για το 2016» και βραβείο «Νέου Ταλαντούχου Σεφ 2016» για τον Σπύρο Αγιούς), αντανακλά το πάθος και τη σημαντική εμπειρία του Executive Chef, έχοντας ως αφετηρία γεύσεις και χρώματα της ελληνικής κουζίνας, με επιρροές από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Μερικά από τα signature πιάτα που προσφέρονται περιλαμβάνουν ψάρι Bonito μαγειρεμένο με τη μέθοδο tataki, φάβα Σαντορίνης αρωματισμένη με wasabi, πράσινο μήλο και σάλτσα κάπαρης με σταφίδες sultana. Μουσακά με λαβράκι και Béchamel από ελληνικό γιαούρτι, ψητή σάλτσα ντομάτας και κοκκινιστά θαλασσινά σβησμένα με Ασσύρτικο κρασί και κοκκινιστό κατσικάκι από τη Νάξο με τσάι του βουνού και ginger σερβιρισμένο με τραχανά, σελινόριζα και σάλτσα από παστέλι.

Ο χάρτης

Τηλ. 22860/21300

Site: https://aubergeresorts.com/gracehotel/dine/santoro/

Facebook:


Τα εστιατόρια