Bill & Coo

Η καλύτερη Μύκονος


Με ανεξάντλητη έμπνευση και ταλέντο ο Αθηναγόρας Κωστάκος οδηγεί τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα σε νέα ύψη και το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου «Bill & Coo» στους Χρυσούς Σκούφους αλλά και στην κορυφή της γαστρονομικής σκηνής της Μυκόνου.

Είτε πρόκειται για ένα new style παστίτσιο, είτε για ένα λαρδί με λάχανα όπως το κάνουν στη Μύκονο, είτε για μια καραβίδα σε ζωμό καρπουζιού, οι πρώτες ύλες και οι γευστικές παραδόσεις του νησιού και των υπόλοιπων Κυκλάδων αποτελούν και φέτος ένα πρόσφορο πεδίο πειραματισμού για τον ικανό σεφ και μετουσιώνονται σε πιάτα-κομψοτέχνημα, φτιαγμένα με τις πιο σύγχρονες τεχνικές. Η γνωστή pastry chef Άντζελα Σίμου δημιουργεί για δεύτερη χρονιά επιδόρπια με ιδιαίτερο χαρακτήρα που ολοκληρώνουν ιδανικά το απόλυτο γαστρονομικό δείπνο στο νησί των ανέμων.

«Bill & Coo», Μεγάλη Άμμος, 2289026292, www.billandcoo.gr, #BillAndCooWayOfLife

Ο χάρτης

Τηλ. 22890/26292-3-4

Site: http://www.bill-coo-hotel.com/restaurant/

Facebook:


Τα εστιατόρια