Kenshō Fine Dining

Κυκλάδες απ’ το μέλλον


Εκτός από τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις με το πρωτοποριακό design και τις μοναδικές παροχές, το νέο ξενοδοχείο της Μυκόνου «Kenshō Boutique Hotel & Suites» θα έχει και δυνατό γαστρονομικό προφίλ. Στο ανοιχτό στους εξωτερικούς επισκέπτες εστιατόριό του που ασπάζεται την ιδιαίτερη αισθητική και λιτή πολυτέλεια του ξενοδοχείου, το μενού υπογράφει ο Γιώργος Στυλιανουδάκης που στο παρελθόν έχει κλέψει τις εντυπώσεις σε Κρήτη και Αθήνα με τη μοντέρνα προσέγγισή του στην κρητική κουζίνα.

Σε μια υπέροχη βεράντα με θέα στο πέλαγος, στον Ορνό, ο σεφ έρχεται να παρουσιάσει μια δημιουργική προσέγγιση αξιώσεων με αναφορές στην κυκλαδίτικη και κρητική κουζίνα: μια σειρά από νησιώτικα πιάτα με την ιδιόχειρη υπογραφή του, τα οποία συνδυάζουν τοπικά και διεθνή υλικά, τεχνικές υψηλού επιπέδου και απροσδόκητα παιχνίδια γεύσεων, αρωμάτων και υφών. Εκλεκτά τοπικά προϊόντα χρησιμοποιούνται με τρόπους δημιουργικούς σε ιδιαίτερα πιάτα υψηλής γαστρονομίας με μυκονιάτικο άρωμα, ενώ κοσμοπολίτικες επιρροές φρεσκάρονται μέσα από την τοπική παράδοση σε εκλεκτικούς συνδυασμούς, συμπληρώνοντας την εμπειρία του δείπνου σε ένα χώρο που μοιάζει να αφηγείται την ιστορία της νεότερης ελληνικής γαστρονομίας κρατώντας τα καλύτερα αποσπάσματά της!

«Kenshō Boutique Hotel & Suites», Παραλία Ορνού, Μύκονος, 2289029001, 2289078788, www.kenshomykonos.com

Ο χάρτης

Τα εστιατόρια