Πότε να πάτε : Το καλοκαίρι, στις αρχές του φθινοπώρου αλλά και το Πάσχα που αναβιώνουν ξεχασμένα παραδοσιακά έθιμα.

Κάν'το όπως η Μεσσηνία

Ο Βαλσάμης Δουκάκης έζησε την ανοιξιάτικη εμπειρία της «Costa Navarino», έφτιαξε και έφαγε χυλοπίτες, έμαθε τα τελευταία νέα και είδε στην πράξη πώς αποδίδει η μοναδική αυτή διασύνδεση της μονάδας με το περιβάλλον, την τοπική κοινωνία, την Ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής.

Οι 20 καλύτερες ταβέρνες της Πελοποννήσου

Είναι η εποχή που οι αποδράσεις στην Πελοπόννησο πληθαίνουν, δίνοντας μας μια ωραία αφορμή για να συγκεντρώσουμε τις καλύτερες ταβέρνες της, αξιολογημένες από τον AlphaGuide.

Τα ραντεβού του φθινοπώρου

Από τα καθιερωμένα φεστιβαλικά ραντεβού με το animation στη Σύρο και το φιστίκι στην Αίγινα, μέχρι τις πρωτοεμφανιζόμενες ή και μη αθλητικές συναντήσεις σε Μεσσηνία, Εύβοια και Σπέτσες και με ατμοσφαιρικούς ξενώνες από τη Γουμένισσα μέχρι τη Λακωνία να οργανώνουν αγροτουριστικά τριήμερα, τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου είναι γεμάτα με άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις για μίνι αποδράσεις.

Μεσσηνία 2013: Έτος Γαστρονομίας

Οι τοπικές γαστρονομικές ιδιαιτερότητες της Ελλάδας ανθούν. Η Μεσσηνία παίρνει τη σκυτάλη από τη Σαντορίνη και τρέχει μαζί της στον ελληνικό γευστικό στίβο. Ζήτω η «γαλανόλευκη» γαστρονομία!

Τα γευστικά ραντεβού του φθινοπώρου

Κάστανα, μανιτάρια, ελιές μπαίνουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην ταξιδιωτική μας ατζέντα, με τη συγκομιδή τους να θυμίζει γιορτή και να εμπνέει ωραίες αγροτουριστικές εκδρομές. Διαλέξαμε τα πιο ιδιαίτερα ραντεβού. Σηκώστε μανίκια!

Costa Navarino

Με νέα εστιατόρια, ένα διαδραστικό περιβαλλοντικό ­εκθεσιακό χώρο και νέο signature γήπεδο γκολφ, το ­ξενοδοχειακό συγκρότημα που έβαλε τη Μεσσηνία στο διεθνή ταξιδιωτικό χάρτη υποδέχεται δυναμικά τη σεζόν.