Οι κριτικές του κοινού

Ο Ποπολάρος

Δράμα του Γρηγορίου Ξενόπουλου
Διαρκεια : 100 '

Σκηνοθ.-μουσ.:Θ. Αμπαζής
Ερμηνεύουν: Γ. Καράμπαμπας, Ιφ. Καραμήτρου, Π. Δεντάκης, Μ. Παρασύρη, Ν. Αλεξίου. Διασκ.:Έλ. Ανδριανού. Σκην.-κοστ.: Ελ. Μανωλοπούλου. Φωτ.: Αλ. Αναστασίου.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

Δώσε την Κριτική σου

Για να δώσετε την κριτική σας πρέπει να κάνετε login με τα στοιχεία που έχετε δηλώσει στο MyAthinorama.

Όνομα Χρήστη:


Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

banner
 • Ilias E πριν από 18 ημέρες

  5 αστεράκΑ Φίλοι αναγνώστες! Παρακολουθήσαμε τον Ποπολάρο, μια υπέροχη παράσταση. Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε βλέποντας μια ωραία ιστορία από έναν πολύ δεμένο θίασο με εξαιρετικές ερμηνείες. Η παράσταση διαρκεί μιάμιση ώρα, δεν κουράζει καθόλου. Είναι η καλύτερη παράσταση που είδα φέτος. Συγχαρητήρια σε όλους εκεί που δημιούργησαν αυτή την παράσταση στο θέατρο τέχνης Κάρολος Κουν. Όσοι ψαχνονται για θέατρο, είναι μια πολύ καλή επιλογή.

 • TzimaM πριν από 1 μήνες

  4,5 αστεράκΑ Η ιστορία πραγματεύεται βαθιά κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα δοσμένα με αφορμή μια ιστορία αγάπης ανάμεσα με δύο νέους, το Ζεππο και την Έλντα. Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι ταίριαζε πολύ μεταξύ του με μια Καραμήτρου με ώριμη υποκριτική δυναμική, απολαυστική και στις κωμικές αλλά και στις δραματικές στιγμές, και έναν Καράμπαμπα που στάθηκε αξιοπρεπώς και δυναμικά στο ρόλο του Ποπολάρου. Οι υπόλοιποι τρεις ηθοποιοί εξαιρετικοί, βοηθούσαν με πολύ ωραίο τρόπο την αφήγηση της ιστορίας. Το σκηνικό έξυπνο, σε έβαζε κατευθείαν σε έναν άλλο κόσμο! Μου άρεσε πολύ η παράσταση, δεν κουράζει, σε κρατάει συνέχεια σ εγρήγορση. Μου άρεσε πολύ που το τέλος της παράστασης καθόλου δεν θύμιζε την αρχή καθώς και όλοι οι χαρακτήρες είχαν μετατοπιστεί.

 • PARIS πριν από 1 μήνες

  5 αστεράκΑ ΤΙ ΕΞΑΊΡΕΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!ΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΙΕΣ!!!ΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΦΟΒΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΑΤΡΟ!!! ΘΕΩΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!

 • Apylar πριν από 2 μήνες

  5 αστεράκΑ Πολύ ωραία παράσταση!

 • Μέλπω Αποσπόρη πριν από 2 μήνες

  4 αστεράκΑ Πολύ καλή παράσταση! Εξαιρετικές ερμηνείες!!! Σκηνικό όμορφο!!!

 • Ανδρέας Αρκ. πριν από 2 μήνες

  5 αστεράκΑ Υπέροχη παράσταση!!!! Μια ιστορία αγάπης δύο νέων που γίνεται η αφορμή να έρθουν στην επιφάνεια όλες οι κοινωνικές αδικίες της ζωής...Ένα έργο απόλυτα διαχρονικό και δοσμένο με υπέροχο τρόπο! Τέτοιο θέατρο θέλουμε! Οι ηθοποιοί ένας κι ένας....

 • Maria Elpidinou!! πριν από 2 μήνες

  5 αστεράκΑ Ο Ποπολάρος του Ξενόπουλου!!! Στο πανέμορφο θέατρο τέχνης παρακολουθήσαμε μια ολοκληρωμένη παράσταση που ξεκίνησε χαρούμενα, ανάλαφρα και κατέληξε βαθιά και συγκινητικά. Η σκηνοθεσία βοηθούσε στη ροή της ιστορίας όπως και η μουσική σε ταξίδευε. Οι πέντε ηθοποιοί υπηρέτησαν πιστά το ρόλο τους. Ο Δεντακης εξαιρετικός στο μονόλογο του, η Καραμήτρου μια ελκυστική κοπέλα κ ηθοποιός που σε κερδίζει απ' την αρχή έχοντας μια τεράστια παλέτα υποκριτικων ικανοτήτων, η Παρασύρη με τρομερές κωμικές στιγμές, ο Καραμπαμας πιστός στο ρόλο του όπως και ο Αλεξίου. Μέσα σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η παράσταση αυτή λειτουργεί ως ανάσα και μας υπενθυμίζει το μεγαλείο του θεάτρου. Θα συνιστούσε στον οποιοδήποτε να τη δει ανεξαρτήτως γουστων ή ηλικίας.

 • Lena1 πριν από 2 μήνες

  5 αστεράκΑ Παρακολουθήσαμε μια καταπληκτική παράσταση.Εξαιρετικοι όλοι οι ηθοποιοί ξεχωρίζοντας την Έλντα-ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ.Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ.ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ!!!