Οι κριτικές του κοινού

Εμείς οι δύο

Κοινωνικό του Θανάση Παπαγεωργίου
Διαρκεια : 65 '

Σκηνοθ.:Θ. Παπαγεωργίου
Ερμηνεύουν: Δ. Θεοδώρου, Εύα Καμινάρη, Θ. Παπαγεωργίου, Ελ. Στεργίδου.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Αλεξανδρινός πριν από 1 χρόνια

  5 αστεράκΑ ο κ. Παπαγεωργίου ήταν ο πρώτος ηθοποιός που μου έδειξε και έμαθε το θέατρο στα πρώτα εφηβικά μου χρόνια. Από τότε οι δυο αυτές έννοιες, είναι ένα πράγμα, και ποτέ καμία παράσταση του κ. Παπαγεωργίου με τους αγαπημένους του συνεργάτες δεν με απογοήτευσε. το αντίθετο. Ο δυτικός κόσμος, προσπαθεί απεγνωσμένα να μας πείσει, πως οι υπερ-ήρωες, έχουν μαγικές δυνάμεις, πετούν, δεν τους πιάνουν οι σφαίρες, και θέλουν να κάνουν καλό στην ανθρωπότητα. Όμως οι πραγματικοί υπερ-ήρωες, είναι αυτοί που ανεβαίνουν καθημερινά στο σανίδι για να μας δώσουν την ψυχική κάθαρση. Το θέατρο της Στοάς έχει μια μαγική Ιστορία. Είναι ένας χώρος που σε ταξιδεύει πίσω & μπροστά στο χρόνο. Έχει όλες τις συγκινήσεις που αναπάντεχα πλημμυρίζουν και εξαγνίζουν την παραμελημένη στις μέρες μας καρδιά. Και δυο λόγια για την παράσταση για να μην βρεθώ εκτός θέματος. ο δεύτερος μεγάλος μου έρωτας με το Θέατρο ήταν, με τον επίσης αγαπημένο και μεγάλο κ. Θύμιο Καρακατσάνη. Με είχε συγκλονίσει η άνεση και φυσικότητα με την οποία κατέβαινε στις θέσεις των θεατών, καθόταν δίπλα σε αυτούς, συνεχίζοντας από εκεί την παράσταση, μεταφέροντας το θέατρο από την σκηνή, στην κυριολεξία δίπλα στον θεατή. η συγκεκριμένη παράσταση, στο θέατρο Στοά, έχει πολλά στοιχεία από αυτή την τεχνική. ο τρόπος που συνομιλεί με το κοινό, χωρίς καθόλου να το φέρνει σε δύσκολη ή αμήχανη κατάσταση, απογειώνει το έργο και ξεκλειδώνει τον θεατή από το μοντέλο σκηνή - θεατής. ο θεατής μπαίνει με φυσικό και ανάλαφρο τρόπο μέσα στην πλοκή του έργου, γίνεται μέρος με αυτό και μετέχει ενεργά σε όλη την εξέλιξή του. Νομίζω πως φλυάρησα αρκετά. Μακάρι αυτοί οι σεμνοί και ταγμένοι υπερ-ήρωες του θεάτρου, να βρίσκονται μαζί μας για πολύ ακόμη καιρό. αποτελούν φάρο για την ύπαρξη της ψυχής μας. ένα μεγάλο από καρδιάς ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους λατρεμένους, παραμελημένους στις μέρες μας υπερ-ήρωες.

 • Σοφία Χ. πριν από 1 χρόνια

  4,5 αστεράκΑ πολύ ενδιαφέρουσα σύλληψη - πέρα από το καλλιτεχνικό μέρος το κοινό έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και μερικές απ' αυτές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες

 • Argiris JN πριν από 2 χρόνια

  5 αστεράκΑ Υπέροχη παράσταση, από την ιδέα του σεναρίου μέχρι και την ερμηνεία των ηθοποιών.

 • PETROS πριν από 2 χρόνια

  3,5 αστεράκΑ Προσωπικά μου άρεσε η συζήτηση που ακολούθησε σχετικά αν το ζευγάρι πρέπει να τα βρει η να χώρισε Η ιστορία τους απλή και καθημερινή. Ένας γάμος ένα παιδί και μετά έρχεται ο κορεσμός μας απασχολεί πολύ το θέμα τι θα συμβεί στα χρόνια που έρχονται ο υποκάμισα των ερωτισμός και το ζευγάρι να πατάει μέσα και έξω από έναν γάμο. Η συγκρούσεις τους σε καθημερινό επίπεδο και η παραπομπή σε κάποιον ειδικό αν θα διατηρηθεί ο γάμος τους η οχι Απάντηση δίνουν οιθεατες όμως. Να το δείτε αν είστε σε κατάσταση μοναξιάς από ένα διαζύγιο ή έχετε πρόβλημα με την γαμήλια σχέση σας.

 • Αναστασία Σίμα πριν από 2 χρόνια

  Υπέροχη σύλληψη που μας αφορά όλους. Όφείλουμε στον εαυτό μας και στους γυρω απο εμας να δούμε την παράσταση.

 • CHRIS πριν από 2 χρόνια

  4,5 αστεράκΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΑΠΛΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΖΗΤΗMATA ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.