Ποιοι είναι οι «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο»;

Με την κωμωδία «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο» σε δικό του κείμενο και σκηνοθεσία μπαίνει ο γνωστός ηθοποιός στη νέα σεζόν.

Ποιοι είναι οι «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο»;

Τα πάνω κάτω έρχεται να φέρει στο θέατρο Χυτήριο η θεότρελη κωμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο», που θα δούμε σε avant première για τους αναγνώστες του athinorama.gr στις 31 Οκτωβρίου. Γνωστός από τη συμμετοχή του στην παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» και το τηλεοπτικό «Καφέ της Χαράς» προχωρά στη δεύτερη σκηνοθετική του απόπειρα μετά τον «Άνδρα με την Πουά Γραβάτα».

Ποιοι είναι οι «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο»; - εικόνα 1

Τερέζα Καζιτόρη, Χρήστος Ματσιαρόκος, Νικόλας Παπαδάκης, Ειρήνη Ιερωνυμάκη συμπρωταγωνιστούν με τον σκηνοθέτη σε ένα έργο που το ένα απροσδόκητο γεγονός φέρνει το άλλο.

Ποιοι είναι οι «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο»; - εικόνα 2

Ο Αχιλλέας, ένας διάσημος ηθοποιός και η σύντροφος του Υακίνθη, μια αψυχολόγητη ψυχολόγος καταφεύγουν κατόπιν έξωσης της σπιτονοικοκυράς τους στο σπίτι του κολλητού τους, Οδυσσέα. Στο σπίτι, όμως, του Οδυσσέα φιλοξενούνται επίσης ένας φίλος του «γκάου», και η εκρηκτική Τάνια, η οποία καταζητούμενη από την αστυνομία αναζητά κι εκείνη άσυλο.

Ποιοι είναι οι «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο»; - εικόνα 3

Αυτή η ετερόκλιτη πεντάδα έρχεται αντιμέτωπη με ανεξέλεγκτα αδιέξοδα που προκαλούν γέλιο μέχρι δακρύων. Γέλιο το οποίο κόβεται απότομα όταν ο Αχιλλέας σε μια νυχτερινή κρίση ζήλιας αποφασίζει να δολοφονήσει την Υακίνθη. Μία σφαίρα, ένα όπλο, μια σκανδάλη κι ένα πτώμα (ή μήπως είναι περισσότερα) που κανείς δεν ξέρει ποιανού είναι, συνθέτουν μια νύχτα φρενίτιδας στην οποία τα πράγματα δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως φαίνοται.

Περισσότερες πληροφορίες

Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 105 '

Ένα όπλο κι ένα πτώμα που κανείς δεν ξέρει ποιανού είναι οδηγούν σε μια νύχτα φρενίτιδας όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Αλάμπρα

Στουρνάρη 53

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Σ’ εσάς που με ακούτε": Η επιτυχία του ΚΘΒΕ κατεβαίνει Αθήνα

Μετά την επιτυχία που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη, το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη έρχεται για λίγες παραστάσεις στο Αμφι-Θέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Η "Μαύρη σαμπούκα" γίνεται Grande και επιστρέφει για καλοκαίρι

Μετά από αμέτρητες "τελευταίες παραστάσεις" και 2 sold out περιοδείες, η κωμωδία με τους Τόλη Παπαδημητρίου και Αντώνη Στάμο έρχεται στο Άλσος για μία και μοναδική φορά.

"Βάτραχοι": Γιάννος Περλέγκας και Κι όμως κινείται συνδυάζουν Αριστοφάνη με escape room

Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον ηθοποιό και ανεβάζει την αρχαία κωμωδία χρησιμοποιώντας τη σκηνική σύνθεση ενός ζωντανού δωματίου απόδρασης.

Ποια είναι η νέα παράσταση που έρχεται το Μάιο στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου;

Ο Γιώργος Παύλου, απόφοιτος του Τμήματος Σκηνοθεσίας της Δραματική Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ανεβάζει το πιο βιωματικό και ίσως και το ωριμότερο έργο του Χρήστου Βακαλόπουλου για μια γενιά που συνθηκολόγησε και μια Αθήνα που χάθηκε ανάμεσα στους συρμούς.

Τελευταία ευκαιρία για να δεις τον "Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού" (και το καλοκαίρι!)

Η παράσταση "φαινόμενο" αποχαιρετά τη σεζόν και το θεατρόφιλο κοινό με λίγες καλοκαιρινές παραστάσεις και με την αρχική dream team διανομή της πρώτης χρονιάς πριν περάσει στο πάνθεον των παραστάσεων που έγραψαν ιστορία.

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.