Ξεκίνησαν οι προπωλήσεις για το «Ωνάσης-Τα θέλω Όλα» στο Παλλάς

Η ζωή ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες του προηγούμενου αιώνα, του Αριστοτέλη Ωνάση, έρχεται τον Οκτώβριο στο Παλλάς με πολυμελή θίασο σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή.

Ξεκίνησαν οι προπωλήσεις για το «Ωνάσης-Τα θέλω Όλα» στο Παλλάς

Μπορεί η σεζόν που διανύουμε να έχει ρίξει αυλαία για πολλούς θιάσους και οργανισμούς, ή κάποιοι καλλιτέχνες να βρίσκονται ήδη σε παραστάσεις και περιοδείες καλοκαιρινές, όμως αυτό δεν συνεπάγεται πως οι προπωλήσεις για τις παραγωγές της επόμενης σεζόν θα καθυστερήσουν ή δεν μπορούν ήδη να ξεκινήσουν. Μια από τις πολυαναμενόμενες παραγωγές της επόμενης σεζόν λοιπόν, είναι η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή «Ωνάσης: Τα θέλω Όλα», που αναμένεται από τις 11 Οκτωβρίου ως τις 10 Νοεμβρίου στο θέατρο Παλλάς.

Όπως προδίδει ο τίτλος, η παράσταση είναι αφιερωμένη στη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, του παγκοσμίως γνωστού Έλληνα επιχειρηματία που κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα. Εκτός από τις πολλές επιχειρηματικές του δραστηριότητες και συγκρούσεις σε επίπεδο πολιτικό και οικονομικό, ο Ωνάσης ήρθε σε σχέση με μερικές από τις διασημότερες κυρίες της εποχής. Η Τίνα Λιβανού, η Τζάκι Κένεντι και η Μαρία Κάλλας, όλες υπήρξαν μαζί του, γεγονός που ενισχύει την εικόνα της πολυτάραχης ζωής του σε όλα τα επίπεδα. Έτσι λοιπόν, αν και έχει αποτελέσει αντικείμενο για πολυάριθμες ταινίες, βιβλία και συνεντεύξεις γύρω από τη ζωή του, ο Αριστοτέλης Ωνάσης εξακολουθεί να αποτελεί ένα πρόσωπο άξιο έρευνας κι αναπαράστασης.

Ξεκίνησαν οι προπωλήσεις για το «Ωνάσης-Τα θέλω Όλα» στο Παλλάς - εικόνα 1

Στην παράσταση που παρουσιάζουν οι Θεατρικές Σκηνές, το ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ερμηνεύει ο ίδιος ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ σε ό,τι αφορά τις γυναίκες της ζωής του, τη Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, την Μαρία Κάλλας, η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού, η Ευγενία Δημητροπούλου. Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής. Τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος. Η μουσική είναι του Κωστή Μαραβέγια και οι φωτισμοί του Λευτέρη Παυλόπουλου, μεταξύ ενός εξαιρετικού θιάσου. Η προπώληση ξεκίνησε στο viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Ωνάσης: Τα θέλω Όλα

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 130 '

Μία από τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις της σεζόν σκιαγραφεί την ταραχώδη ζωή του Έλληνα κροίσου, ο οποίος «διάβασε» την εποχή του και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς άντρες του 20ού αιώνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Σ’ εσάς που με ακούτε": Η επιτυχία του ΚΘΒΕ κατεβαίνει Αθήνα

Μετά την επιτυχία που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη, το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη έρχεται για λίγες παραστάσεις στο Αμφι-Θέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Η "Μαύρη σαμπούκα" γίνεται Grande και επιστρέφει για καλοκαίρι

Μετά από αμέτρητες "τελευταίες παραστάσεις" και 2 sold out περιοδείες, η κωμωδία με τους Τόλη Παπαδημητρίου και Αντώνη Στάμο έρχεται στο Άλσος για μία και μοναδική φορά.

"Βάτραχοι": Γιάννος Περλέγκας και Κι όμως κινείται συνδυάζουν Αριστοφάνη με escape room

Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον ηθοποιό και ανεβάζει την αρχαία κωμωδία χρησιμοποιώντας τη σκηνική σύνθεση ενός ζωντανού δωματίου απόδρασης.

Ποια είναι η νέα παράσταση που έρχεται το Μάιο στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου;

Ο Γιώργος Παύλου, απόφοιτος του Τμήματος Σκηνοθεσίας της Δραματική Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ανεβάζει το πιο βιωματικό και ίσως και το ωριμότερο έργο του Χρήστου Βακαλόπουλου για μια γενιά που συνθηκολόγησε και μια Αθήνα που χάθηκε ανάμεσα στους συρμούς.

Τελευταία ευκαιρία για να δεις τον "Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού" (και το καλοκαίρι!)

Η παράσταση "φαινόμενο" αποχαιρετά τη σεζόν και το θεατρόφιλο κοινό με λίγες καλοκαιρινές παραστάσεις και με την αρχική dream team διανομή της πρώτης χρονιάς πριν περάσει στο πάνθεον των παραστάσεων που έγραψαν ιστορία.

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.