Οδηγός Θεάτρου

Κριτικές Παραστάσεων Παίζουν Σήμερα Έρχονται Ποιος παίζει που Αθηνόραμα club Προπωλήσεις

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ξεκινά περιοδεία

Προσοχή! Επικοινωνήστε με το θέατρο της επιλογής σας πριν από την έξοδό σας, διότι αρκετές παραστάσεις αναβάλλονται λόγω κρουσμάτων.
Γιώργος Χατζηπαύλου

"Στο "Τάιμινγκ" κερδίζοντας τη σκηνή από την πρώτη στιγμή με ένα έξυπνο τρικ που χαλαρώνει μέχρι και τους θεατές της πρώτης σειράς, ο Γιώργος Χατζηπαύλου παρασύρει το κοινό σε μια παρεΐστικη κωμική ροή η οποία, ενώ καλπάζει από αστείο σε αστείο, δεν διστάζει να πάρει θέση όποτε κρίνει και να περάσει ξεκάθαρα μηνύματα (π.χ. για όσα δεν θεωρούμε σεξουαλική παρενόχληση αλλά είναι)" γράφαμε στην πρώτη παρουσίαση της εξαιρετικής παράστασης του αγαπημένου stand up comedian. Ο Γιώργος Χατζηπαύλου σε μεγάλη φόρμα έχει τον τρόπο να εναλλάσσει το κλίμα από το κωμικό στο σοβαρό, επιβεβαιώνοντας πως ο σωστός συγχρονισμός πάντα κερδίζει! Θα το νιώσετε στο "Τάιμινγκ", τη σόλο παράσταση που θα ξεκινήσει περιοδεία την Παρασκευή 11 Μαρτίου από το Δημοτικό Θέατρο "Αστέρια" στις Σέρρες.
Οι υπόλοιποι σταθμοί της περιοδεία είναι: Σάββατο 11/3 - Δημοτικό Ωδείο Δράμας, Παρασκευή 18/3- Cineland Παντελής στο Ρέθυμνο, Κυριακή 20/3- Δημοτικός Κινηματογράφος Απόλλων στο Αίγιο, Σάββατο 26/3 - Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο, Σάββατο 2/4- Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, Σάββατο 16/4- Δημοτικός Κινηματογράφος Καρδίτσας, Κυριακή 15/5 - Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, Παρασκευή 20/5-Δημοτικό θέατρο Λαμίας.
Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Καθολικά προσβάσιμη Κατερίνα Βρανά στο Anodos Live Stage

H Κατερίνα Βρανά επιστρέφει για μια βραδιά με το άκρως επιτυχημένο σόλο της "Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/05/2022

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας φέρνει "Παρενέργειες" στο Anodos Live Stage

Ο δημοφιλής κωμικός επιστρέφει για ακόμα ένα κωμικό βράδυ που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο με τη νέα του παράσταση που έσπασε τα ταμεία κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν.

Ο Μάκης Παπαδημητρίου γράφει για το "Monday"

Οι σκέψεις του ηθοποιού για τη δραμεντί του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου που διεκδικεί 13 βραβεία Ίρις στην προσεχή απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Stand up comedy με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Νοηματική παρουσιάζει ο Γιώργος Ριζόπουλος

Στην παράσταση "Θα πέσουν οι μάσκες" επιστρέφει ο κωμικός σε σύμπραξη αυτή τη φορά με την διερμηνέα στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, Ανδρονίκη Ξανθοπούλου, για να καυτηριάσει με χιούμορ την καθημερινότητα.

"Το Φως του Ήλιου" γεμίζει την Πινακοθήκη Λέφα

Μια νέα έκθεση από την καλλιτέχνιδα Αργυρώ Κουφοπάνου – Μιχαλοπούλου προτρέπει τον θεατή να στοχαστεί γύρω από τη φύση του φωτός, αλλά και του δισυπόστατου χώρου.

Εγκαινιάζεται η έκθεση με έργα από τη συλλογή Χατζηιωάννου στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Μια αναδρομή στην τέχνη από το 1980 έως σήμερα, μέσα από 104 έργα που ανήκουν στην ιδιοκτησία του ζεύγους Αντώνη και Άζιας Χατζηιωάννου.

Έκθεση εκκλησιαστικής ζωγραφικής για τη Μικρασιατική Καταστροφή στο ΙΑΜΥ

Στο πλαίσιο της επετείου των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη αφιερωματική έκθεση με τίτλο "1922 – 2022, Ιστορίες μνήμης και τέχνης: αναστοχασμοί στη θρησκευτική ζωγραφική των Σ. Παπαλουκά, Φ. Κόντογλου, Σ. Βασιλείου" με έργα των σπουδαίων νεοελλήνων ζωγράφων.