Οδηγός Θεάτρου

Κριτικές Παραστάσεων Παίζουν Σήμερα Έρχονται Προπωλήσεις

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης αντικαθιστά τον Σερβετάλη στον «Ρινόκερο»

Ο Γιάννης Κακλέας και η ερμηνευτική ομάδα του «Ρινόκερου» κάνουν επανεκίνηση με τον Αιμιλιανό Σταματάκη στο ρόλο του Μπερανζέ.

Προσοχή! Επικοινωνήστε με το θέατρο της επιλογής σας πριν από την έξοδό σας, διότι αρκετές παραστάσεις αναβάλλονται λόγω κρουσμάτων.
Ο Αιμιλιανός Σταματάκης αντικαθιστά τον Σερβετάλη στον «Ρινόκερο»

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης, ένας ηθοποιός με ευγενική παρουσία, ταλέντο και εμπειρία στο μιούζικαλ θα αντικαταστήσει τον Άρη Σερβετάλη στην παράσταση του «Ρινόκερου» του Ευγένιου Ιονέσκο. Ο Σταματάκης μετά τις «Καμπάνες του Edelweiss» του Νίκου Καρβέλα βρέθηκε με το μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Βέμπερ «Joseph and the Amazing Technicolor» στη Μεγάλη Βρετανία, στο μιούζικαλ «Εβίτα» ερμήνευσε το ρόλο του εμβληματικού επαναστάτη Τσε Γκεβάρα, ο οποίος εμφανιζόταν στη σκηνή ως αφηγητής και εξωτερικός παρατηρητής και στο «Jesus Christ Superstar» του Άντριου Λόιντ Βέμπερ ερμήνευσε το ρόλο του Χριστού.

Μετά τη συνεργασία του με τον Γιάννη Κακλέα στον «Ορέστη» το καλοκαίρι, έρχεται τώρα στον «Ρινόκερο» να αναλάβει το ρόλο του Μπερανζέ, εκείνου δηλαδή που, σε αντίθεση με τους συμπολίτες του, δεν μεταμορφώνεται σε … παχύδερμο. Λόγω της αποχώρησης του πρωταγωνιστή Άρη Σερβετάλη οι παραστάσεις σταμάτησαν και ξανά ξεκινούν στο Κιβωτός από τις 16 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Ρινόκερος

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 90 '

Το έργο πραγαματεύεται τις κοινωνικές ασθένειες που, χρησιμοποιώντας τις ιδεολογίες ως άλλοθι, αποκτηνώνουν τον άνθρωπο και τον μετατρέπουν σε σκλάβο του συστήματος.

Κιβωτός

Πειραιώς 115

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Εσείς ψηφίσατε τις αγαπημένες σας παραστάσεις για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού;

Επιβραβεύστε και φέτος τις καλύτερες θεατρικές εμπειρίες της σεζόν παίρνοντας μέρος στη Θεατρομανία.

Η φεστιβαλική παράσταση του Ανέστη Αζά έρχεται στο Αμφι-Θέατρο

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων έρχεται στο Αμφι-Θέατρο, η "Δημοκρατία του Μπακλαβά" του Ανέστη Αζά, μια παράσταση που ανέβηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Όλα όσα θα δούμε στο Netflix τον Ιανουάριο

Αυτές είναι οι ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει η λίστα με τις προβολές για τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς.

Η Επανάσταση του ’21 βάζει χρώμα στους τοίχους της Αθήνας: Δείτε τις νέες τοιχογραφίες που έγιναν

Ο Λόρδος Βύρωνας του Cacao Rocks στη γειτονιά του Ψυρρή, ο "Νεαρός τυμπανιστής του Μεσολογγίου" που αγναντεύει την Ακρόπολη, το "Πάνθεον" των Αγωνιστών στην Κυψέλη και άλλα πολύχρωμα, εντυπωσιακά έργα από γνωστούς street artists που αναβαθμίζουν την πόλη μας με το πρόγραμμα αναθέσεων του Δήμου Αθηναίων.

Δείτε το "Όλα Κουλά" του Χριστόφορου Ζαραλίκου on demand

Το stand up show του Χριστόφορου Ζαραλίκου "Όλα Κουλά" που αγαπήθηκε από το κοινό είναι διαθέσιμο στην οθόνη σας.

Αυτές είναι οι πέντε πρεμιέρες που περιμένουμε μέχρι την Άνοιξη στο Εθνικό Θέατρο

Δυναμικά ξεκινά το Εθνικό Θέατρο τη Νέα Χρονιά με πέντε νέες παραστάσεις. Για να είσαστε προετοιμασμένοι σας δίνουμε τη λίστα με τα έργα, τους σκηνοθέτες, τους πρωταγωνιστές και τις προγραμματισμένες πρεμιέρες τους.