Νέα ημερομηνία για την εμφάνιση του Bill Bailey

Μετά την αναβολή των εμφανίσεων του σπουδαίου stand up comedian Bill Bailey στην Αθήνα, οι διοργανωτές καθόρισαν νέα ημερομηνία για τον Σεπτέμβριο.

Νέα ημερομηνία για την εμφάνιση του Bill Bailey

Με έναν τεράστιο χάρτη του αρχαίου κόσμου για φόντο θα ανέβει στη σκηνή, στις 2 Σεπτεμβρίου, ο κορυφαίος Bill Bailey με το τελευταίου του σόου «Larks in Transit». Αντλώντας υλικό από τα είκοσι χρόνια εμπειρίας ως ταξιδιώτη-κωμικού: πολιτικές φιγούρες απ’ όλο τον κόσμο, ο θρησκευτικός εξτρεμισμός, το Brexit και ο Trump περνούν από την σουρεαλιστική ματιά του, απογειώνοντας το παιχνίδι με τη μουσική ευφυΐα του. Η σόλο εμφάνιση του Bailey θα πραγματοποιηθεί στο Gazi Theater. Όσοι είχατε αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση που είχε προγραμματιστεί για τις 16/3 αλλά αναβλήθηκε για να αποφευχθεί η μετάδοση του Covid-19, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε την παράσταση στις 2/9.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι νέες παραστάσεις της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε τις παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία από 6 έως 12/10 και ξεχωρίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
06/10/2022

Οι παίχτες

Φουλ του άσου σε αυτό το εκρηκτικό ανέβασμα της κωμωδίας του 19ου αιώνα, που αναδεικνύει τη γοητεία της απάτης και της παραπλάνησης μέσα από μια ιστορία χαρτοπαιξίας με συνεχείς ανατροπές.

Η μηχανή του Τούρινγκ

Μια συγκλονιστική ερμηνεία από τον Ορφέα Αυγουστίδη στον ρόλο του μαθηματικού που έσπασε τον κώδικα των Ναζί και έπειτα καταδικάστηκε για την ομοφυλοφιλία του σε μια εξαιρετική παράσταση πολλαπλής σημασίας.

Αντιγόνη

Σημαντικές ερμηνείες, σκηνοθετική δουλειά ουσίας πάνω στο ειρωνικό έργο του Γάλλου δραματουργού και μια παράσταση που τολμάει να ακολουθήσει ένα δρόμο όχι απαραίτητα εύφορο, αλλά που εδώ δικαιώνεται εκ του αποτελέσματος.

"Καλιγούλας": Νέες φωτογραφίες από την παράσταση του Τσέζαρις Γκραουζίνις

Οραματιστής του θεάτρου ο Τσέζαρις Γκραουζίνις δίνει τη δική του εκδοχή βασισμένος στον "Καλιγούλα" του Αλμπέρ Καμύ, σε μια φιλοσοφική stand up κωμωδία που σταδιακά μετατρέπεται σε πολιτικό θρίλερ.

"Νυχιάνγκ" στο Πορεία για δεύτερη χρονιά

Η σκοτεινή κωμωδία της Ευαγγελίας Γατσωτή επιστρέφει για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Πορεία, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου.

Το Δηπεθε Κέρκυρας έρχεται στο 104

Το ραντεβού του με το αθηναϊκό κοινό ανανεώνει το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κέρκυρας με δύο παραστάσεις που γνώρισαν μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία.