Λούης Πατσαλίδης: Ο πιο δημοφιλής stand up comedian της Κύπρου έρχεται στην Αθήνα

Την πρώτη του περιοδεία στην Ελλάδα κάνει ο Κύπριος κωμικός με την παράσταση «Made in Cyprus», συμπεριλαμβάνοντας φυσικά την πρωτεύουσα.

Λούης Πατσαλίδης: Ο πιο δημοφιλής stand up comedian της Κύπρου έρχεται στην Αθήνα

Ο Λούης Πατσαλίδης, ίσως ο διασημότερος κωμικός της Κύπρου που έχει κερδίσει κοινό τόσο μέσω του «Λούης Night Show» που παρουσιάζει τηλεοπτικά όσο και με τις εκατοντάδες παραστάσεις του, οργανώνει την πρώτη του περιοδεία στην Ελλάδα, συμπεριλαμβάνοντας φυσικά την πρωτεύουσα στις 8 Φεβρουαρίου.

Εκρηκτικός χαρακτήρας, ανατρεπτικό χιούμορ και καυστικός λόγος. Αυτός είναι ο συνδυασμός που κάνει τον Πατσαλίδη να ξεχωρίζει και πρόκειται να χαρούμε στην παράσταση «Made in Cyprus». Η καθημερινότητα και τα ευτράπελα της Κύπρου, οι πικρές αλήθειες που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε αλλά διστάζουμε να εκφράσουμε, τα προβλήματα στο σπίτι, οι γυναικείες παραξενιές και οι μεγάλες αντρικές κουβέντες όπως και το πάντα καυτό θέμα του σεξ μπαίνουν στο observational μικροσκόπιο του κωμικού, που υπόσχεται ασταμάτητο γέλιο.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες παραστάσεων ανά την Ελλάδα είναι Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στα Ιωάννινα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη, Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στην Πάτρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Σ’ εσάς που με ακούτε": Η επιτυχία του ΚΘΒΕ κατεβαίνει Αθήνα

Μετά την επιτυχία που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη, το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη έρχεται για λίγες παραστάσεις στο Αμφι-Θέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Η "Μαύρη σαμπούκα" γίνεται Grande και επιστρέφει για καλοκαίρι

Μετά από αμέτρητες "τελευταίες παραστάσεις" και 2 sold out περιοδείες, η κωμωδία με τους Τόλη Παπαδημητρίου και Αντώνη Στάμο έρχεται στο Άλσος για μία και μοναδική φορά.

"Βάτραχοι": Γιάννος Περλέγκας και Κι όμως κινείται συνδυάζουν Αριστοφάνη με escape room

Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον ηθοποιό και ανεβάζει την αρχαία κωμωδία χρησιμοποιώντας τη σκηνική σύνθεση ενός ζωντανού δωματίου απόδρασης.

Ποια είναι η νέα παράσταση που έρχεται το Μάιο στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου;

Ο Γιώργος Παύλου, απόφοιτος του Τμήματος Σκηνοθεσίας της Δραματική Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ανεβάζει το πιο βιωματικό και ίσως και το ωριμότερο έργο του Χρήστου Βακαλόπουλου για μια γενιά που συνθηκολόγησε και μια Αθήνα που χάθηκε ανάμεσα στους συρμούς.

Τελευταία ευκαιρία για να δεις τον "Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού" (και το καλοκαίρι!)

Η παράσταση "φαινόμενο" αποχαιρετά τη σεζόν και το θεατρόφιλο κοινό με λίγες καλοκαιρινές παραστάσεις και με την αρχική dream team διανομή της πρώτης χρονιάς πριν περάσει στο πάνθεον των παραστάσεων που έγραψαν ιστορία.

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.