Το Θέατρο Τέχνης σηκώνει την αυλαία του 2019 με δώρα

Κάθε δευτερότριτο του Ιανουαρίου στη σκηνή του Υπογείου και της Φρυνίχου σας περιμένει μια δυνατή προσφορά.

Το Θέατρο Τέχνης σηκώνει την αυλαία του 2019 με δώρα

Το Θέατρο Τέχνης υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά στο θεατρόφιλο κοινό με προσφορές καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μια υπόσχεση που ακολουθεί πιστά και το 2019 στέλνοντας στο κοινό τις καλύτερες ευχές του μαζί με τη νέα προσφορά για τα εισιτήρια των παραστάσεων που παίζονται τα Δευτερότριτα του Ιανουαρίου.

Οι 20 πρώτοι θεατές κάθε παράστασης κερδίζουν ένα ειδικό εορταστικό εισιτήριο των 19 ευρώ για δύο άτομα. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη μόνο στα ταμεία του θεάτρου από την Δευτέρα 7/1 στις 5 μ.μ και για όλο τον Ιανουάριο, ενώ ισχύει και για τις τρεις παραστάσεις που πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στη σκηνή του Υπογείου της οδού Πεσματζόγλου («Δούλες» του Ζαν Ζενέ τις Τρίτες 8, 15, 22, 29/1, ώρα 9.15 μ.μ & «Eroica» του Κοσμά Πολίτη τις Δευτέρες 7, 14/1, ώρα 9.15 μ.μ) αλλά και στη σκηνή της Φρυνίχου («Όλο σπίτι, κρεβάτι κι εκκλησία» του Ντάριο Φο τις Δευτέρες 7, 14, 21, 28/1 και τις Τρίτες 8, 15, 22, 29/1 στις 9.00 μ.μ).

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το link.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ο Γουόλτερ Μίττυ και ο Πανηγυρικός": Από τη Νάξο στον Βοτανικό

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου πρωταγωνιστεί στο έργο "Ο Γουόλτερ Μίττυ και ο Πανηγυρικός" που κάνει πρεμιέρα στο πλαίσιο του εορτασμού του "Λογοτεχνικού Έτους 2022 Ιάκωβος Καμπανέλλης" στη Νάξο και το χειμώνα θα παιχτεί στο Vault.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/08/2022

Δυο θεατρικά ραντεβού στο City Theater

Ανάμεσα στις πολλές μουσικές προτάσεις που μας χαρίζει το City Garden Festival by Christmas Theater υπάρχουν δυο θεατρικές που δεν πρέπει να χάσετε. Ποιες είναι αυτές;

"Αντιγόνη" η εν βαρβάροις: Τελικά ποια Επίδαυρο θέλουμε;

Ποδοβολητά, λογομαχίες, φωνές και αναμένες οθόνες μετέφεραν την τραγωδία από την ορχήστρα στο κοίλον στο πρόφατο ανέβασμα της "Αντιγόνης".

Αντιγόνη

Ο Λιθουανός σκηνοθέτης δίνει την προσωπική ερμηνεία του στο πιο δημοφιλές από τα αρχαία δραματικά κείμενα, διαβάζοντάς το μέσα από ένα λαϊκότροπο πρίσμα, που όμως αδικεί τη δυναμική και το ήθος του πρωτότυπου κειμένου.

Η μοντέρνα "Ελένη" του ΚΘΒΕ κατεβαίνει στην Επίδαυρο

Ήρθε η στιγμή να δούμε την "Ελένη"-Έμιλυ Κολιανδρή στην Επίδαυρο. Η τραγωδία του Ευριπίδη είναι παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου και την σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου.

Θέατρο με πανσέληνο σε τρία ατμοσφαιρικά ανοιχτά θέατρα

Είναι εμπειρία να παρακολουθείς παράσταση κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι στην Επίδαυρο, το Λαύριο ή τη Σαλαμίνα. Η περίσταση είναι ιδανική για εκδρομή, οργανωθείτε….

Νέος Πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

Η Πρύτανις κυρία Ελένη Αρβελέρ αποχώρησε από την θέση της ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και την διαδέχθηκε ο Παναγιώτης Ροϊλός.