Οι έφηβοι συν-δημιουργούν χορεύοντας

Τη σωματική συνειδητότητα και τη συνεργασία μαθαίνει στους εφήβους το εξαιρετικά επιτυχημένο πρότζεκτ «Dancing to connect», τα αποτελέσματα του οποίου θα δούμε στη σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Οι έφηβοι συν-δημιουργούν χορεύοντας

Τη σωματική συνειδητότητα και τη συνεργασία μαθαίνει στους εφήβους το εξαιρετικά επιτυχημένο πρότζεκτ «Dancing to connect», τα αποτελέσματα του οποίου θα δούμε στη σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Οι έφηβοι συν-δημιουργούν χορεύοντας - εικόνα 1

Φαντασθείτε να πηγαίνατε σ’ ένα σχολείο και να βλέπατε μια ολόκληρη τάξη, να έχει μεταμορφώσει το γυμναστήριο, το προαύλιο ακόμη και τους διαδρόμους του σε χώρο καλλιτεχνικής δημιουργίας και πρόβας. Αυτήν την ευκαιρία είχαν μαθητές 10 γυμνασίων και λυκείων της Αθήνας και των Χανίων, που συμμετέχουν στο «Dancing to connect», τη δράση της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές να έρθουν κοντά μέσω του χορού, να γνωρίσουν την κίνηση και τη δημιουργική διαδικασία αλλά και να αποκτήσουν την εμπειρία μιας παράστασης. Δείτε τα αποτελέσματα της δουλειάς τους, την Κυριακή 11/3. Για την είσοδο στην παράσταση απαιτούνται δελτία εισόδου, τα οποία θα ξεκινήσουν να διανέμονται μία ώρα πριν από αυτή (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Περισσότερες πληροφορίες

Dancing to connect 2018

  • Σύγχρονος Χορός

Για έκτη χρονιά, μαθητές δέκα σχολείων της Αθήνας και των Χανίων παρουσιάζουν την παράσταση που προέκυψε από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Dancing to Connect», που εναθαρρύνει τη δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση και την επικοινωνία των μαθητών μέσα από την τέχνη του χορού

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Πλανήτης "Solaris" καλεί Κυψέλη

Το Άσυλο Ανιάτων επέλεξε ο Θοδωρής Αμπαζής για να παρουσιάσει τη site specific παράσταση που εμπνεύστηκε από το διάσημο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Στανίσλαβ Λεμ με την ομάδα ΟΠΕΡΑ. Μια δουλειά που μας ιντριγκάρει για τέσσερις βασικούς λόγους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΚΡΥΟΥ
24/09/2022

"Καλιφόρνια Ντρίμιν 2": Το σίκουελ ενός επιτυχημένου έργου

Πριν από είκοσι χρόνια ο Βασίλης Κατσικονούρης έκλεψε τις καρδιές μας με το "Καλιφόρνια Ντρίμιν". Οι συνθήκες ωρίμασαν για τη συνέχεια της βραβευμένης κοινωνικής κωμωδίας που έρχεται στο Από Μηχανής. Μάθετε περισσότερα.

"Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου": 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την παράσταση της Γεωργίας Ανδρέου στο Κακογιάννη

H σκηνοθέτις Γεωργία Ανδρέου μας δίνει πέντε tips για την παράσταση "Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου" που παίχτηκε το καλοκαίρι στο Μπάγκειον και τώρα παρουσιάζεται για λίγες παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Όλες οι εκδηλώσεις που θα δούμε στο Christmas Theater τη σεζόν 2022-23

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικές, χορευτικές και θεατρικές παραγωγές από ελληνικά και διεθνή μεγάλα και αγαπημένα ονόματα.

Αφοπλιστική "Μήδεια" η Αθηνά Μαξίμου πρωταγωνιστεί στο Ηρώδειο

Σε μια μελετημένη δουλειά συνόλου παρουσιάζουν την τελευταία παράσταση της "Μήδειας", ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας με πρωταγωνίστρια την Αθηνά Μαξίμου.

Οι εκρηκτικοί "Παίχτες" σαρώνουν για δεύτερη σεζόν

Για δεύτερη συνεχή χρονιά επιστρέφει στο θέατρο Κιβωτός η sold out παράσταση του Γιώργου Κουτλή με τους Γιάννη Νιάρρο, Βασίλη Μαγουλιώτη, Ηλία Μουλά, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο.

Μάριος Ποντίκας: Δίνοντας φωνή στο τραύμα της νεότερης Ελλάδας

Εν αναμονή και του νέου ανεβάσματος του έργου του "Γάμος" από το θέατρο Επί Κολωνώ, αποχαιρετούμε τον συγγραφέα που έφυγε πρόσφατα, αφήνοντας μια πολύτιμη πνευματική παρακαταθήκη.