Έξτρα παραστάσεις για την sold out «Φρικαντέλα»

Η χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή του Christmas Theater πάνω στο διάσημο έργο του Ευγένιου Τριβιζά παίζεται μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου.

Έξτρα παραστάσεις για την sold out «Φρικαντέλα»

Ήδη από τις πρώτες μέρες, η χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» του Ευγένιου Τριβιζά που παίζεται στο Christmas Theater έδωσε νέες ημερομηνίες μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου λόγω της μεγάλης ζήτησης του κοινού.

Έξτρα παραστάσεις για την sold out «Φρικαντέλα» - εικόνα 1
Ο Ευγένιος Τριβιζάς με τον μυοσικό Άλκη Μπαλτά και τον σκηνοθέτη Φωκά Ευαγγελινό

Το μπεστ σέλερ του πολυγραφότατου εθνικού μας παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά σκηνοθετεί ο Φωκάς Ευαγγελινός σε μια παράσταση με μορφή λυρικού θεάτρου, με πρωταγωνιστές κορυφαίους ερμηνευτές της όπερας, πολυμελές μπαλέτο, την συμφωνική ορχήστρα Athens Academica υπό τη διεύθυνση του Άλκη Μπαλτά (ο οποίος υπογράφει και τη μουσική σύνθεση της παράστασης) και του Χρήστου Κολοβού με 27 μουσικούς επί σκηνής, αλλά και παιδική χορωδία που τραγουδά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Έξτρα παραστάσεις για την sold out «Φρικαντέλα» - εικόνα 2

Μια παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου τα παιδιά καλούνται να γίνουν οι σωτήρες των Χριστουγέννων. Συσπειρώνονται για να αντιμετωπίσουν την κακή μάγισσα Φρικαντέλα, η οποία μισεί οτιδήποτε καλό, πίνει μόνο «πορτοκακάδα» και χορεύει μόνο «κακαματιανό», ενώ κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς κλέβει τις παιδικές φωνές για να μην ξανακούσει ποτέ κάλαντα. Έτσι, καταστρώνουν ένα τολμηρό σχέδιο, που τα οδηγεί σε μια απίθανη και διασκεδαστική περιπέτεια, γεμάτη χρώματα, ήχους και πολύτιμα μηνύματα.

Έξτρα παραστάσεις για την sold out «Φρικαντέλα» - εικόνα 3

Το ρόλο της Φρικαντέλας ερμηνεύουν οι μεσόφωνοι Ειρήνη Καράγιαννη και Μαρισία Παπαλεξίου. Στο πλευρό τους συμπρωταγωνιστούν οι μεσόφωνοι Αθηνά Καστρινάκη και Μάρθα Σωτηρίου, οι τενόροι Κώστας Ζαμπούνης, Νικόλας Μαραζιώτης, Άρης Προσπαθόπουλος και Γιάννης Φίλιας καθώς και οι βαρύτονοι Κώστας Μαυρογένης και Μαρίνος Ταρνανάς.

Έξτρα παραστάσεις για την sold out «Φρικαντέλα» - εικόνα 4

Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Κωνσταντίνου Ζαμάνη, οι χορογραφίες της Έμιλυ Λούμπα, οι φωτισμοί του Γιώργου Τέλλου και το video art του Χρήστου Μαγγανά.

Έξτρα παραστάσεις για την sold out «Φρικαντέλα» - εικόνα 5

Επί σκηνής θα δούμε επίσης τους Ελένη Δημακουλέα, Παναγιώτα Δημοπούλου, Χριστίνα Καλιακάτσου, Σοφία Καλπενίδου, Νίκο Κουκάκη, Έμιλυ Λούμπα, Κοσμά Μεταξόπουλο, Βιργινία Μορόμαλου, Ιουλίτα Μωσαΐδου, Έλενα - Χριστίνα Παπαδοπούλου.

i «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» | Έως 6 Ιανουαρίου | Christmas Theater | Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου | Προπώληση μέσω viva.gr | www.christmastheater.gr

Έξτρα παραστάσεις για την sold out «Φρικαντέλα» - εικόνα 6

Περισσότερες πληροφορίες

Φρικαντέλα

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 120 '

Το μπεστ σέλερ του Ευγένιου Τριβιζά ανεβαίνει σε μια χριστουγεννιάτικη υπερπαραγωγή λυρικού θεάτρου για όλη την οικογένεια, με ζωντανή πολυμελή συμφωνική ορχήστρα και παιδική χορωδία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Σ’ εσάς που με ακούτε": Η επιτυχία του ΚΘΒΕ κατεβαίνει Αθήνα

Μετά την επιτυχία που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη, το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη έρχεται για λίγες παραστάσεις στο Αμφι-Θέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Η "Μαύρη σαμπούκα" γίνεται Grande και επιστρέφει για καλοκαίρι

Μετά από αμέτρητες "τελευταίες παραστάσεις" και 2 sold out περιοδείες, η κωμωδία με τους Τόλη Παπαδημητρίου και Αντώνη Στάμο έρχεται στο Άλσος για μία και μοναδική φορά.

"Βάτραχοι": Γιάννος Περλέγκας και Κι όμως κινείται συνδυάζουν Αριστοφάνη με escape room

Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον ηθοποιό και ανεβάζει την αρχαία κωμωδία χρησιμοποιώντας τη σκηνική σύνθεση ενός ζωντανού δωματίου απόδρασης.

Ποια είναι η νέα παράσταση που έρχεται το Μάιο στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου;

Ο Γιώργος Παύλου, απόφοιτος του Τμήματος Σκηνοθεσίας της Δραματική Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ανεβάζει το πιο βιωματικό και ίσως και το ωριμότερο έργο του Χρήστου Βακαλόπουλου για μια γενιά που συνθηκολόγησε και μια Αθήνα που χάθηκε ανάμεσα στους συρμούς.

Τελευταία ευκαιρία για να δεις τον "Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού" (και το καλοκαίρι!)

Η παράσταση "φαινόμενο" αποχαιρετά τη σεζόν και το θεατρόφιλο κοινό με λίγες καλοκαιρινές παραστάσεις και με την αρχική dream team διανομή της πρώτης χρονιάς πριν περάσει στο πάνθεον των παραστάσεων που έγραψαν ιστορία.

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.