Coya Mykonos

Περουβιανός αέρας φυσά στο Νησί των Ανέμων

Παρέμβαση στον γαστρονομικό χάρτη της Μυκόνου κάνει το πολυβραβευμένο lifestyle luxury group Coya, καθώς παρουσιάζει το νέο του εστιατόριο στον πιο λαμπερό και κοσμοπολίτικο προορισμό του ελληνικού καλοκαιριού. Το «Coya Mykonos» αναπνέει σε μία από τις πλέον χαρισματικές open air αυλές της μυκονιάτικης Χώρας και προσφέρει στους επισκέπτες ένα πραγματικό ταξίδι γνωριμίας με τη νοτιοαμερικανική κουλτούρα αλλά και μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης, εφάμιλλη με αυτήν που χαρίζουν όλα τα «Coya», από το Λονδίνο και το Παρίσι μέχρι το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι. Γεμάτα χρώματα και αρώματα, τα πιάτα στο μενού του «Coya Mykonos» μας μυούν στα συναρπαστικά μονοπάτια της αυθεντικής περουβιανής κουζίνας, η οποία αγκαλιάζει με fusion διάθεση χαρακτηριστικές τεχνικές της ιαπωνικής και της ισπανικής. Υπέροχα σεβίτσε και τιραντίτο, μοναδικά anticucho και πολλές άλλες πολύχρωμες γεύσεις, ανάμεσα στις οποίες δεν λείπουν οι healthy και gluten free επιλογές, φτιάχνουν ένα πλούσιο γευστικό σενάριο. Ο executive chef Μάριος Τσουρής το διανθίζει με μια σειρά από σπέσιαλ εποχικές προτάσεις που παντρεύουν το νοτιοαμερικανικό πνεύμα με το μεσογειακό ταμπεραμέντο και ταιριάζουν γάντι στο μυκονιάτικο καλοκαίρι. Στα δύο Pisco Bar & Lounges την τιμητική τους έχουν ασφαλώς τα διάσημα κοκτέιλ των «Coya» με βάση το Pisco αλλά και signature προτάσεις ειδικά για το Νησί των Ανέμων, ενώ celebrity guest DJs από όλη την υφήλιο ανεβαίνουν στα decks για να ενώσουν και αυτοί διαφορετικές (μουσικές) κουλτούρες, όπως electronica, latin, house και downtempo.


Tip: «Μας αρέσει να εντάσσουμε ελληνικά και μεσογειακά twists σε κάποια πιάτα μας, όπως είναι π.χ. τα Berenjena tacos με μελιτζάνα, γιαούρτι και φέτα ή το Cazuelas Frutos del Mar με αστακό, καλαμπόκι, κριθαράκι και καυτερή πιπεριά aji limo».

Ο χάρτης

Coya Mykonos

Μύκονος - Ματογιάννη

Οδός Μαλαματένιας

Τηλ. 2289022515


Τα εστιατόρια