Cuvée

Εξελιγμένη τοπικότητα

Με νέο αέρα υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι το γαστρονομικό εστιατόριο του κοσμοπολίτικου «Aqua Blu Boutique Hotel & Spa», μέλους των Small Luxury Hotels of the World, στην παραλία της Λάμπης. Ο consulting chef Παύλος Κυριάκης και η νέα executive chef του ξενοδοχείου Γεωργία Παπαλουκά παντρεύουν παραδοσιακές συνταγές και αγνά τοπικά υλικά υψηλής ποιότητας με σύγχρονες τεχνικές, μοντέρνα μαγειρική αντίληψη και υψηλή γαστρονομική αισθητική. Το κατσικίσιο τυρί από μικρούς παραγωγούς του νησιού δίνει ξεχωριστή ένταση στη σαλάτα με τα αμύγδαλα, ενώ ο αστακός με κριθαράκι και βανίλια ανανεώνει έξυπνα ένα κλασικό καλοκαιρινό νησιώτικο πιάτο. Τα εκλεκτά ντόπια κρέατα ανεβάζουν γευστικό επίπεδο πιάτα όπως το μοσχαρίσιο ταρτάρ με παγωτό μουστάρδα και το αρνί με ρεβίθια και παστέλι. Η ιδιαίτερη αισθητική του εστιατορίου, με αφαιρετικές κι εξωτικές πινελιές, συμπληρώνει ιδανικά το μοντέρνο μεσογειακό σκηνικό. 


Tip: «Τα τοπικά προϊόντα της Κω παντρεύονται με την υψηλή γαστρονομική τεχνική, με αποτέλεσμα την ανάδειξή τους, και δίνουν έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να έρθουν πιο κοντά στη γαστρονομική μας παράδοση».

Ο χάρτης

Cuvée

Κως - Λάμπη

Τηλ. 22420/22440

Site: https://www.aquabluhotel.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/AquaBluBoutiqueHotelSpa/


Τα εστιατόρια