Sesa

Τα τέσσερα στοιχεία της γεύσης

Εμπνευσμένο από τα τέσσερα στοιχεία της μεσογειακής φύσης, που με τα αρχικά τους συνθέτουν το όνομά του (Sea, Earth, Sand, Air), το εστιατόριο «Sesa» συνεχίζει την δημιουργική πορεία του στα γευστικά πελάγη της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, πάντα με τον executive chef Κώστα Τερζούδη στο τιμόνι. Ιδωμένες από σύγχρονη μαγειρική οπτική, τοπικές γεύσεις συναντούν την μοντέρνα τους έκφραση μέσα από δημιουργίες όπως η ταλιάτα κόκορα με παστινάκι, ή το μυλοκόπι με αγκινάρα και κακαβιά, σε έναν χώρο ιδιαίτερης φινέτσας, με τις μίνιμαλ γραμμές να αντανακλούν αυτές του «Sesa Boutique Hotel» που το στεγάζει. Ανάλαφρο άγγιγμα χαρακτηρίζει τα χειροποίητα ζυμαρικά σε πιάτα σαν τα ραβιόλι με κατσικίσιο τυρί, ή τις ταλιατέλες Ραγού με αφρό μανιταριών, ενώ φέτος, προσθέτοντας ένα ακόμη «Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας» στο παλμαρέ του, το εστιατόριο εμπλουτίζει την πρότασή του με στροφή προς την Ανατολή, μέσα από πιάτα όπως τα gyoza με κόκορα παστιτσάδα και ο γαύρος tempura με τζίντζερ.


Tip: Η κουζίνα ανοίγει από νωρίς, με brunch και προτάσεις για χαλαρό τσιμπολόι, όπως η πίτσα με προσούτο και σαλάμι Λευκάδας, ενώ το βραδινό γευστικό ταξίδι συμπληρώνεται από γευστικά cocktails όπως το Sesa Negro, με τζιν, campari και παλαιωμένο βερμούτ.

Ο χάρτης

Sesa

Ν. Πρεβέζης - Πρέβεζα

Τηλ. 2682052705

Site: http://www.sesahotel.com


Τα εστιατόρια