Pomo d' Oro

Η γεύση της Κέρκυρας στο πιάτο

Την χάρη και την φινέτσα με την οποία η Cucnina Povera της βενετσιάνικης μαγειρικής μεταμορφώνεται σε Cucina Nobile της φινετσάτης κερκυραϊκής παράδοσης, είναι για άλλο ένα καλοκαίρι η μήτρα της έμπνευσης του ταλαντούχου σεφ Αριστοτέλη Μέγκουλα που, με έδρα του το πάντα κομψό «Pomo d’ Oro» στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας και τα ωραία τραπεζάκια του στην πλατεία, ετοιμάζει ένα ακόμη συναρπαστικό ταξίδι στην ψυχή του πιο διάσημου νησιού του Ιονίου, μέσα από τις γεύσεις του. Προκρίνοντας τα τοπικά και εποχικά προϊόντα, προτείνει μια ελληνική κουζίνα πολύ ξεχωριστή, με φαντασία, δημιουργικότητα και το προσωπικό στοιχείο διαρκώς παρόν σε πιάτα σαν τη σαλάτα «Καλοκαίρι», που φτιάχνεται με ό,τι δίνει ο κήπος καθημερινά, ή την αλλιώτικη μορταδέλα σουπιάς με αγκινάρες από τον Αρίλλα, και το ρόστο από μοσχαρίσιο φιλέτο, με ταραμά, ντομάτα κονφί, σέλινο και αυγοτάραχο.


Tip: Highlight του μενού αποτελούν παραδοσιακά οι ανατρεπτικοί πειραματισμοί του σεφ με την εμβληματική κερκυραϊκή παστιτσάδα, που παρουσιάζεται κάθε χρόνο σε διαφορετική εκδοχή.

Ο χάρτης

Pomo d' Oro

Κέρκυρα - Κέρκυρα

Πλ. Σκαραμαγκά 13

Τηλ. 26610/28680, 6974273560


Τα εστιατόρια