Φώτα, κάμερα, φαγητό

Η νέα σειρά του Νational Geographic Channel «Eat: the story of food» έχει, από ό,τι φαίνεται, πολύ ψαχνό.

Φώτα, κάμερα, φαγητό

Η νέα σειρά του Νational Geographic Channel «Eat: the story of food» που ξεκινάει να προβάλλεται τη Δευτέρα 5/1 έχει, από ό,τι φαίνεται, πολύ ψαχνό.

Φώτα, κάμερα, φαγητό - εικόνα 1

Τελικά είμαστε ό,τι τρώμε; Το φαγητό είναι ένας από τους βασικούς κοινούς παρονομαστές της ανθρωπότητας και η νέα σειρά του Νational Geographic Channel «Eat: the story of food» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται και στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas την Δευτέρα 5/1 επιστρατεύει σεφ, παρουσιαστές μαγειρικών εκπομπών, ιστορικούς, επιστήμονες και κάθε λογής γευσι-ειδικούς για να φωτίσει διαφορετικές πτυχές της εξελικτικής πορείας του στο χρόνο. Τα ωριαία επεισόδια της πολύ ενδιαφέρουσας αυτής παραγωγής που υπόσχεται ένα συναρπαστικό ταξίδι στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του γευστικού πολιτισμού και των συσχετισμών του με την επιστήμη, την τεχνολογία, αλλά και την περιβαλλοντική ευαισθησία ή τις σύγχρονες ιδεολογικές δομές είναι έξι σε σύνολο. Κάθε Δευτέρα στις 9 μ.μ. θα μας τροφοδοτεί μέσω της μικρής οθόνης με νοστιμιές, εμπειρίες και τροφή για σκέψη, από τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία στον Χριστόφορο Κολόμβο ή στη γαλλική επανάσταση, από το junk food στη μοριακή γαστρονομία και από τη μαζική εκτροφή κοτόπουλου στο veggie burger ή στον... τελευταίο εξορκισμό της γλουτένης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.