Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον πεζόδρομο της Αιόλου το κέφι ανάβει από το μεσημέρι.
Mε μια brass band να παρελαύνει αλά Νέα Ορλεάνη στην Αιόλου γύρω στις 2 μ.μ., Rythm & Blues μουσικές από τους Gumbo Ya Ya από τις 3 μ.μ. και street food πασπαλισμένο με γκουρμε αστερόσκονη γιορτάζει από το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς το «Mama Roux». Το χαρούμενο μπιστρό του John Higgins στο φετινό προ-πρωτοχρονιάτικο πάρτι του βγάζει στο δρόμο στρείδια και φυσαλίδες ελληνικών αφρωδών οίνων, τρίβει λίγη φρέσκια μαύρη τρούφα στα scrambled eggs, επανεμφανίζει το περίφημο brisket brioche του και συμπληρώνει με gluhwein (χειμωνιάτικο, ζεστό, μυρωδάτο κρασί) και κοκτέιλ – εκείνο το Lucky Charm, π.χ., με βότκα και χυμό ροδιού ακούγεται έξτρα γούρικο. Η after shopping γιορτή μάλιστα φέτος δίνει τη δυνατότητα για ακόμη λίγα ψώνια, καθώς το «Mama Roux» διοργανώνει στο μέσα χώρο ένα dowtown market με προϊόντα Ελλήνων σχεδιαστών (χειροποίητα ρούχα και αξεσουάρ, ντιζάιν αντικείμενα κ.α.) αλλά και σαπουνάκια της Cool Soap, όπως και μαρμελάδες και πραλίνες που φτιάχνουν οι ίδιοι.