Χριστούγεννα στην Αθήνα

Οι καλύτερες ιδέες για γιορτές στην πόλη από τη συντακτική ομάδα του athinorama.gr

Xmas spirit

«Grecotel Pallas Athena»: Κέντρο φωτεινό

Το κομψό boutique hotel απέναντι από την πλατεία Κοτζιά σας περιμένει με ένα πλούσιο Pre-Christmas lunch αυτό το Σάββατο –πάρτε και τα πιτσιρίκια-, μια υπέροχη γωνιά με προϊόντα της ΑgrecoFarms, μια έκθεση… «from b to v» και έξτρα γιορτινό πνεύμα.

Μεσημεριανό γιορτινό μπουφέ στήνουν αυτό το Σάββατο 20/12 στο κομψό ξενοδοχείο «Grecotel Pallas Athena» απέναντι από την στολισμένη Πλατεία Κοτζιά από τη 1 έως και τις 4 μ.μ. Εκτός από τα πλούσια εδέσματα, σας περιμένουν μετά τα ψώνια και τις βόλτες στο κέντρο και ωραίες προτάσεις απασχόλησης για τα πιτσιρίκια: face painting, ζωγραφική, χριστουγεννιάτικα παραμύθια… Η τιμή του μπουφέ είναι € 22 (παιδιά έως 6 ετών δωρεάν και από 6 έως 12 ετών €12). Πριν πιάσετε τραπέζι στο εστιατόριο κάντε μια στάση στο μικρό, χαριτωμένο corner με τα προϊόντα της Agreco Farms στο Ρέθυμνο (λάδια, ελιές, μαρμελάδες, μέλι, αλλά και υπέροχα αφρόλουτρα με μυριστικά της κρητικής γης κ.α.) σε πολύ ιδιαίτερες συσκευασίες –είναι πολύ καλή ιδέα για δώρα. Και μην χάσετε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στην έκθεση «from b to v», με έργα του b. και της Katarina Vasickova που φιλοξενείται αυτό τον καιρό στον πρώτο όροφο του καλλιτεχνόφιλου boutique hotel που ούτως ή άλλως έχει αύρα γκαλερί. Όσο για την κουζίνα, ετοιμάζει για τις βραδιές των ρεβεγιόν τα δικά της artworks συνδυάζοντας προϊόντα της φάρμας και διεθνών αποχρώσεων δημιουργικό πνεύμα, πάντα με την υπογραφή του Executive chef της «Grecotel» Σάκη Τζανέτου. Τα μενού αναλυτικά στο www.grecotelpallasathena.com

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό

Christmas Spirit

αθηνόραμα Χριστούγεννα 2014

Ξεχωριστά events, εμπειρίες, ρεβεγιόν, γιορτινά spots, family θεάματα για να μπείτε στο mood της γιορτής και να ζήσετε τη γιορτινή Αθήνα στα καλύτερά της.

Διαβάστε ακόμα

Χριστούγεννα στην Αθήνα