Χριστούγεννα στην Αθήνα

Οι καλύτερες ιδέες για γιορτές στην πόλη από τη συντακτική ομάδα του athinorama.gr

News

Χριστουγεννιάτικο bazaar στο «Key Bar»

Το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, το café bar της Πραξιτέλους φιλοξενεί ένα bazaar με χειροποίητα αντικείμενα. Κι όλα αυτά για καλό σκοπό…

Στην καθιερωμένη βόλτα από το κέντρο την παραμονή των Χριστουγέννων, έχει νόημα να περάσει κανείς από το «Key Bar» από τις 3 έως τις 8 μ.μ. To bazaar που θα φιλοξενείται στο πατάρι του bar της οδού Πραξιτέλους θα περιλαμβάνει ωραία χειροποίητα και vintage καλούδια (ρούχα, κοσμήματα, καλλυντικά, κοσμήματα, αξεσουάρ, δώρα, χριστουγεννιάτικα μπισκότα, ειδη σπιτιού, έργα τεχνης, παιδικά αξεσουάρ) τα οποία φέρουν τις υπογραφές των Designer Sup, Psipsipsonia, Notas Cookie, Mo Creation, ImARTon, Ring The Ring, Δημ. Στέφας Art, Razzmatazz, Eleni Yiovanofglou, Μάρως Βούλγαρη, Guana, Μια Φορά κι ένα Καιρό, και Nelly Paraskevopoulou. Με την αγορά κάποιας από τις δημιουργίες των συμμετεχόντων, ένα ποσό θα αποδίδεται για τους σκοπούς του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Κλίμακα για άρση του κοινωνικού αποκλεισμού και βοήθεια στους αστέγους.

Σχετικά Θέματα

Christmas Spirit

αθηνόραμα Χριστούγεννα 2014

Ξεχωριστά events, εμπειρίες, ρεβεγιόν, γιορτινά spots, family θεάματα για να μπείτε στο mood της γιορτής και να ζήσετε τη γιορτινή Αθήνα στα καλύτερά της.

Διαβάστε ακόμα

Χριστούγεννα στην Αθήνα