Χριστούγεννα στην Αθήνα

Οι καλύτερες ιδέες για γιορτές στην πόλη από τη συντακτική ομάδα του athinorama.gr

Critic's choice

Swingin’ Xmas με τους O Sister!

Από -

Φτιάχνουν μια ιδιαίτερα γιορταστική ατμόσφαιρα καθώς αναβιώνουν την εκρηκτική διάθεση των turbulent twenties ή των swinging thirties. Θα το διαπιστώσουμε στο «Half Note» από 19 έως 26/12.

Φτιάχνουν μια ιδιαίτερα γιορταστική ατμόσφαιρα καθώς αναβιώνουν την εκρηκτική διάθεση των turbulent twenties ή των swinging thirties και τα μουσικά στάνταρντ που χαρακτήρισαν εκείνη τη «χρυσή» περίοδο, κυρίως μέσα από τα φωνητικά που έδωσαν εκπληκτικά γκρουπ όπως οι Boswell Sisters. Η Ισπανίδα τραγουδίστρια Paula Padilla δημιούργησε τους O Sister! το 2007 στη Σεβίλλη με πρόθεση να φέρει στο σήμερα όλο αυτό το μουσικό ρεύμα που προέρχεται από το κλασικό ντίξιλαντ και σουίνγκ της πρώτης περιόδου της τζαζ. Και το κατάφερε μια χαρά, όπως δείχνουν τα άλμπουμ «Crazy People», «Shout Sister» και «Spooky Sessions». Θα το διαπιστώσουμε και από κοντά στο «Half Note» από 19 έως 26/12.

Σχετικά Θέματα

Christmas Spirit

αθηνόραμα Χριστούγεννα 2014

Ξεχωριστά events, εμπειρίες, ρεβεγιόν, γιορτινά spots, family θεάματα για να μπείτε στο mood της γιορτής και να ζήσετε τη γιορτινή Αθήνα στα καλύτερά της.

Διαβάστε ακόμα

Χριστούγεννα στην Αθήνα