Οδηγός Bars & Clubs

Φίλτρα οδηγού Bars & Clubs

Θέμα
Πώς το αθηναϊκό clubbing μπαίνει σε νέα φάση

Πώς το αθηναϊκό clubbing μπαίνει σε νέα φάση

Μιλήσαμε με promoters, DJs και εκπροσώπους δραστήριων ομάδων, θυμηθήκαμε τα παλιά (αλλά δεν τα νοσταλγήσαμε τόσο πολύ) και προσπαθήσαμε να καταγράψουμε τις εξελίξεις σε μια μορφή διασκέδασης που αλλάζει στην πόλη μας, όπως και παγκοσμίως.

shaker trophy
Κ8 Point

Κ8 Point

Κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα ήταν στάβλος και αργότερα λειτούργησε σαν χάνι. Έμεινε για χρόνια ανενεργό, κατάφερε να γλιτώσει από τη λαίλαπα των κατεδαφίσεων και της τσιμεντοποίησης και σήμερα είναι ένας ελκυστικός σύγχρονος χώρος με διεθνείς προδιαγραφές.

Θέμα
Πιάτσα Κουκάκι: Γειτονιά να την… ανεβάσεις στο Instagram!

Πιάτσα Κουκάκι: Γειτονιά να την… ανεβάσεις στο Instagram!

All-day χώροι με όμορφο design που σε κερδίζουν αμέσως, νεο-καφενεία, αλλά και εμπορικά μαγαζιά ξεχασμένα από το χρόνο συγκεντρώνονται σε μια συνοικία που έχει αρχίσει να προσελκύει όσους αναζητούν μια αυθεντική περιοχή με χαλαρούς ρυθμούς και πολυσυλλεκτικό χρώμα.

Θέμα
Tα whisky bars της πόλης

Tα whisky bars της πόλης

Είσαι αρχάριος ή βετεράνος whisky taster; Προτιμάς τα single malts με ή χωρίς νερό; Είσαι fan των κλασικών σκοτσέζικων ή ψάχνεσαι για νέες Japanese εμπειρίες; Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, στην πόλη υπάρχουν καθαρόαιμα whisky bars, που το σερβίρουν straight για κάθε γούστο και το γαρνίρουν μόνο με επιπλέον customise details.

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Bars & Clubs στο Αρχείο Θεμάτων